Gülsüm Ali'den Instagram yasağı sözleri: Hepimiz dinleneceğiz

Türkiye'de birinci haftasına girmeye hazırlanan Instagram'a erişim yasağı ile ilgili oyuncu Gülsim Ali şaşırtıcı bir yorum yaptı. Ali'nin kullandığı ifadeler kendisine büyük bir tepki gösterilmesine neden oldu.

Gülsüm Ali'den Instagram yasağı sözleri: Hepimiz dinleneceğiz

Gönül Dağı dizininde canlandırdığı Dilek karakteri ile Türkiye genelinde büyük bir üne kavuşan; Diriliş Ertuğrul ve Hanım Köüylü gibi dizilerde de rol alan Gülsim Ali Instagram yasağı ile ilgili konuştu.

"SEVİYORUM UZAKLAŞMAYI"

Türkiye'nin ayağa kalkmasına neden olan kararı çok normal karşılayan Gülsim Ali 2. sayfa'ya yaptığı açıklamada "Ben Instagram detoksu yapan bir insan olduğum için, daha önce haberlerim çıkmıştı mesela bu gerçek haberdi! Yani seviyorum uzaklaşmayı ve sakin kalmayı o yüzden dinlenmek güzel. Hepimiz dinleneceğiz" ifadelerini kullandı.

İnsanların kendi inisiyatifi ile belirli bir süre Instagram'dan uzak kalması anlamına gelen Instagram detoksunu yasaklar ile bir tutan 29 yaşındaki Gülsim Ali eleştiri oklarının hedefi oldu.

YENİ BİR GELİŞME YOK

Yaşanan durumun özgürlük kısıtlaması olduğunu ifade eden sosyal medya kullanıcıları, kararın normal karşılanamayacağını iade ederek yoruma katılmadıklarını dile getirdi.

Sosyal medya kullanıcılarının günden güne daha gergin bir tavır takınmasına neden olan karar ile ilgili yaşanacak gelişmeler merakla bekleniyor. Erişim engelinin kalkmasına dair yeni bir gelişme bulunmuyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER