Gülşah Saraçoğlu can güvenliğim yok diyerek duyurdu!

Gülşah Saraçoğlu yaşadığı zor günleri takipçileri ile paylaştı. Sosyal medyadan duyuru yapan Gülşah Saraçoğlu can güvenliğim yok diyerek yaşadığı zor durumu duyurdu.

Gülşah Saraçoğlu can güvenliğim yok diyerek duyurdu!

Ünlüler sosyal medya hesapları üzerinden milyonlarca takipçiye ulaşmayı başarırken bazen sosyla medya hesapları bazen başlarına çeşitli belaları da açabiliyor. Bu durumlardan birini de ünlülerin modacısı Gülşah Saraçoğlu yaşadı. Saraçoğlu sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaparak yaşadığı zor günleri vatandaşlara duyurdu.

GÜLŞAH SARAÇOĞLU: CAN GÜVENLİĞİM YOK!

Kıbrıs'ta gerçekleştirilen ödül töreninden sonra kaldığı otelde büyük bir tehlike atlatan Saraçoğlu, odasına girerken takıntılı takipçisiyle yüz yüze geldi. Yaşanan olayı "Ruh hastası bir manyakla uğraşıyorum" paylaşımı ile takipçileriyle paylaşan ünlülerin modacısı Gülşah Saraçoğlu, hemen otel yönetime başvuru yaparak yardım istedi. Ancak ne yazık ki, otel yetkililerinin yetersiz müdahalede bulunduğunu iddia eden Saraçoğlu büyük bir hayal kırıklığı yaşadı ve bu olayı sosyal medyadan duyurarak vatandaşlardan destek istedi.

Gülşah Saraçoğlu can güvenliğim yok diyerek duyurdu!

Gülşah Saraçoğlu bir süredir siber zorbalıkla mücadele ettiğine dair paylaşımlar yapıyordu. Sosyal medyada kendisine zor günler yaşatan takıntılı hayranının otelde karşısına çıkmasıyla büyük şok yaşayan güzel modacı can güvenliği konusunda endişe yaşadığını belirten paylaşımı ile büyük yankı uyandırdı. Sosyal medyada takipçileri Saraçoğlu'na destek olurken güvenlik görevlilerinin yardımını istedi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER