Güldür Güldür Show'un ünlü oyuncusu evliliğini bitirdi

Güldür Güldür Show'un sevilen oyuncusu Rüştü Onur Atilla, 10 yıllık eşi ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Güldür Güldür Show'un ünlü oyuncusu evliliğini bitirdi

Show TV'nin ilgiyle izlenen programı Güldür Güldür Show'da başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken Rüştü Onur Atilla, 10 yıllık eşi ile boşandıklarını duyurdu.

38 yaşındaki ünlü oyuncu Rüştü Onur Atilla, 10 yıllık eşi Sinem Ayyıldız ile anlaşmalı bir şekilde boşandıklarını açıkladı. Güldür Güldür Show'un başarılı oyuncusu Rüştü Onur Atilla, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. 38 yaşındaki ünlü oyuncu, 2014 yılında Sinem Ayyıldız ile evlendi. Evliliklerini yürütemeyen çift boşanma kararı aldı. Geçtiğimiz günlerde Rüştü Onur Atilla, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Atilla, iki çocuğunun annesi Sinem Ayyıldız ile anlaşmalı olarak boşandıklarını açıkladı.

Güldür Güldür Show'un ünlü oyuncusu evliliğini bitirdi

Ünlü oyuncu, mesleği sebebiyle kamuoyunu ve basını bilgilendirmesi gerektiğini ifade etti. Sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yapan Rüştü Onur Atilla, "2014'te hayatımızı birleştirdiğimiz Sinem Ayyıldız ile evliliğimiz 10 Haziran 2024 tarihinde anlaşmalı boşanma usulü ile sonlanmıştır. Mesleğim sebebiyle kamuoyunu ve basını bilgilendirmem gerektiği için bu paylaşımı yapıyorum" dedi.

Sevilen oyuncu Rüştü Onur Atilla'nın hayranları ise çiftin yollarını ayırması haberini alınca büyük üzüntü yaşadıklarını ifade etti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER