Gülben Ergen'den kanser tedavisi gören Ankaralı Turgut için çağrı

Ankara müziğinin en sevilen isimlerinden Ankaralı Turgut mahlaslı Turgut Karataş bir süredir kanser hastalığından dolayı zor günler geçiriyor. İlaç almakta zorluk çeken Karataş'ın yardımına ise ünlü sanatçı Gülben Ergen yetişti.

Gülben Ergen'den kanser tedavisi gören Ankaralı Turgut için çağrı

Ankara sanat dünyasının ülke genelinde tanınmış isimlerinden olan Ankaralı Turgut son hali ile sevenlerini üzdü. Kanser hastalığından dolayı giderek zayıfladığı ve saçlarının döküldüğü gözlenen Ankaralı Turgut'a sanatçı dostu Gülben Ergen'den destek geldi.

"İYİ İNSANLAR HAYDİ GÖREV BAŞINA"

Şarkıcı Gülben Ergen sosyal medya hesabından Ankaralı Turgut'u ziyaretinden bir fotoğraf paylaştı ve onun için sanat dünyasına seslendi. Ankaralı Turgut'un tedavisi için gereken ilacı alamadığını ve kızının evine yerleştiğini söyleyen Gülben Ergen "Torunlarıyla evlatlarıyla moral bulmaya çalışıyor. Yanındayım değerli Turgut. Güçlü yapımcılar, değerli meslektaşlarım, müzik birlikleri, iyi insanlar haydi görev başına hepiniz" diyerek Ankaralı sanatçı için destek istedi.

İLAÇ ALMAYA MADDİ DURUMU EL VERMEDİ

ATV'ye röportaj veren Ankaralı Turgut akıllı ilaç kullanması gerektiğini fakat tanesinin 65 bin TL civarında olmasından dolayı alamadığını ifade etti. Hastalıktan dolayı 13 kilo veren ve iyice zayıflayan Ankaralı Turgut şimdi kendisine uzatılacak yardımı bekliyor.

Gülben Ergen'in gündeme getirdiği Ankaralı Turgut'un sağlık durumu ile ilgili sevenleri kendisine geçmiş olsun dilekleri göndermeye devam ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER