Gülben Ergen abisinin ölümü ile ilgili gerçeği yıllar sonra itiraf etti

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Gülben Ergen katıldığı bir televizyon programında hayatına dair yıllardır sakladığı bir gerçeği itiraf etti.

Gülben Ergen abisinin ölümü ile ilgili gerçeği yıllar sonra itiraf etti

Seslendirdiği şarkıları ve rol aldığı yapımlar ile uzun yıllardır adından söz ettiren Gülben Ergen Gökhan Çınar’ın bir sosyal medya platformunda yayınladığı programda gündeme bomba gibi düşen açıklamalarda bulundu. Ergen yıllar önce kaybettiği abisi Rıfat Ergen’in ölüm nedenini yıllarca gizlediklerini itiraf etti.

“BİZİM BİR CİNAYETİMİZ VAR”

51 yaşındaki Ergen yıllar önce kaybettiği abisinin ölüm sebebini açıklarken gözyaşlarına hakim olamadı. Abisi Rıfat Ergen’in kurduğu hayallerin onun vefat etmesi ile bir anda yok olmasının onu derinden etkilediğini belirten Ergen “Yıllarca trafik kazası diyerek geçiştirdim ama abimi en yakın arkadaşı yanlışlıkla vurdu. Bizim bir cinayetimiz var” dedi.

Abisinin o esnada alkollü olan bir arkadaşının elinde silah varken ona silahı doğrultup ateşlemesi sonucu hayatını kaybettiğini anlatan Ergen, abisinin alkol kullanmayan, kavga etmeyen, silah taşımayan birisi olduğunu ve bir anda böyle bir olay sonucu hayatını kaybetmesini anlamlandıramadığını söyledi.

Gülben Ergen abisinin ölümü ile ilgili gerçeği yıllar sonra itiraf etti

ABİDEN 3 YIL SONRA BABA ACISI

Gülben Ergen abisini kaybettikten sonra annesine ve babasına da manevi anlamda destek olmaya çalıştığını söylerken babasının da abisinin vefatından 3 yıl sonra hayatını kaybettiğini ifade etti.

Yaşanan olayı anlatırken gözyaşlarına hakim olamayan Gülben Ergen’ın 18 yaşında kaybettiği abisinin hayatını kaybettiğinde sadece 23 yaşında olduğu öğrenildi. Gülben Ergen’in yıllarca sakladığı ve bir programda itiraf ettiği bu gerçek kısa sürede günün en çok konuşulan magazin olayları arasında yer aldı.

Gülben Ergen’in hayatında önemli bir acı olarak yer alan abisinin vefatının gerçek nedenini aradan geçen 30 yıldan fazla bir sürenin ardından ifade etmesi magazin gündeminde kendine geniş yer bulan olaylardan birisi oldu.

SONRAKİ HABER