Gökhan Çıra çocuklu paylaşımı sebebiyle ifade verecek

Eski futbolcu Gökhan Çıra, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı çocuklu paylaşım sebebi ile ifade verecek.

Gökhan Çıra çocuklu paylaşımı sebebiyle ifade verecek

Gökhan Çıra, sosyal medya hesabı üzerinden S.S.Ç isimli çocuk ile fotoğraf paylaşmış, görüntüler kısa süre içerisinde gündem olmuştu.

DEVLET YURDUNA YERLEŞTİRİLMESİ TALEP EDİLDİ

Aktarılan son habere göre Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurarak görüntü için soruşturma başlatmasını ve çocuğun alınarak geçici olarak devlet yurduna yerleştirilmesini talep etti.

İFADE VERECEĞİ ÖĞRENİLDİ

Talep üzerine harekete geçen Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatırken, eski futbolcu Gökhan Çıra’nın da ifadesine başvuracak. Gökhan Çıra’nın soruşturma kapsamında “Aile hukukundan kaynaklanan yükümlülüğün ihlali” suçundan ifade verecek.

UZAKLAŞTIRMA TALEP EDİLECEK

Soruşturma kapsamında S.S.Ç isimli çocuğun bakımını, evde yapan kişiler tarafından devam edilmesi gerektiği belirtildi. Çocuğun hem gelişimine hem de durumuna uygun olacak şekilde danışmanlık tedbiri istenmesine karar verildi. Öte yandan Gökhan Çıra için bir süreliğine uzaklaştırma talep edileceği de gelen bilgiler arasında. Gökhan Çıra soruşturma kapsamında ifade verecek.

Eski futbolcu Çıra, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabı üzerinden bir çocuk ile fotoğraf paylaşmış, takipçilerinin dikkatini çekerek gündem olmuştu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER