Giray Altınok kimdir, kaç yaşında, nereli, eşi kim?

Son günlerde en çok konuşulan isimler arasında yer alan Giray Altınok'un hayatı merak ediliyor.

Giray Altınok kimdir, kaç yaşında, nereli, eşi kim?

Türk sinema ve televizyon dünyasının başarılı isimlerinden Giray Altınok, son günlerde kendinden sık sık kendinden söz ettiriyor. Ünlü ismin kaç yaşında olduğu ve nereli olduğu ise araştırılıyor.

Giray Altınok, hayatı ve kariyeri ile merak ediliyor. Geçtiğimiz günlerde Tolga Çevik, yeni nesil komedyenler arasında en beğendiği ismin Giray Altınok olduğunu söylemişti. Bunun üzerine Giray Altınok'un yaşamı araştırılmıştı. Türk sinema ve televizyon dünyasının tanınan yetenekli isimlerinden biri olan Giray Altınok'un hayatı ve kariyeri merak ediliyor.

GİRAY ALTINOK HAYATI

Giray Altınok, 1984 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Pamukkale Üniversitesi Sosyoloji Bölümünden mezun olan Altınok, 2004 yılında İstanbul'a gelerek Akademi 35 Buçuk'ta oyunculuk eğitimi aldı. İlk kez Tolga Örnek'in yazıp yönettiği "Kaybedenler Kulübü" adlı filmde canlandırdığı ressam rolüyle sinemaya adım attı. Birçok kişi Altınok'u buradaki performansıyla tanıdı. Bu filmi yine aynı yönetmenin "Labirent" filmi ve Mustafa Nuri'nin "Vücut" filmi ve "GDO Kara Kedi" filmi izledi.

Kemal Uçar'la birlikte yazıp, başrollerinden birini oynadığı "Tut Sözünü" isimli filmi de 2015 yılının başında vizyona girdi. 2013 yılında Cansu Diktaş'la birlikte 'Şaft Tiyatro'yu kurdu. 100 isimli oyunla hayata başlayan Şaft, geçen yıl Giray Altınok'un yazıp yönettiği "Siz Tek Ben Hepiniz" isimli oyunu sahnelendi. Başarılı oyuncu Altınok, "Buyur Burdan Bak" isimli komedi programında ve Aykut Enişte isimli sinema filminde de rol aldı.

Giray Altınok kimdir, kaç yaşında, nereli, eşi kim?

GİRAY ALTINOK EVLİ Mİ, EŞİ KİM?

Başarılı isim Giray Altınok'un evli olup olmadığı merak ediliyor. Giray Altınok, meslektaşı Cansu Diktaş ile 2018 yılında evlendi. Oyuncu ve tiyatrocu Cansu Diktaş ise 1988 yılında Tekirdağ’da doğdu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER