Gelinim Mutfakta Eda Koç kimdir, nereli, kaç yaşında?

Öğlen programları arasında en çok izlenilenlerden biri olan Gelinim Mutfakta programına katılan yeni yarışmacı Eda Koç merak konusu oldu. Eda Koç kimdir, nereli, kaç yaşında?

Gelinim Mutfakta Eda Koç kimdir, nereli, kaç yaşında?

Gelinim Mutfakta yarışmasında heyecan devam ederken yarışmaya yeni katılan isimlerden biride Eda Koç olmuştu. Aslı Hünel tarafından sunulan yarışmada yeni yarışmacılar arasına katılan Eda Koç'un yaşı, mesleği ve hayatı merak konusu oldu. Gelinim Mutfakta yeni yarışmacı Eda Koç hakkında merak edilenler.

GELİNİM MUTFAKTA EDA KOÇ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ, DOYA DOYA MODA YARIŞMASINA DA KATILDI MI?

Eda Koç 5 Mayıs 1988'de İstanbul'da dünyaya geldı.

Daha önce katıldığı Doya Doya Moda programıyla birçok kişinin dikkatini çekmiş ve o dönemde de polemiklerle sosyal medyada oldukça fazla yer almıştı.

Doya Doya Moda programında 4'üncü olan Eda Koç, Gelinim Mutfak'ta programında ise Doya Doya Moda programında kaçırdığı birinciliği yakalamaya çalışacak.

Eda Koç Gelinim Mutfakta yarışmasına son derece hızlı bir başlangıç yaparken daha ilk günden diğer gelinlere göz dağı verdi. Son derece sert uslubü ve hazır cevaplığı ile dikkat çeken Eda Koç dikkatleri üzerine çekmeyi başarırken sosyal medya hesabı da yarışmayı izleyen kişiler tarafından yakın takip altına alındı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER