Gazeteci Nagehan Alçı Yunan sevgilisi ile görüntülendi!

Türk televizyonlarında adından en çok söz ettiren isimlerden olan Alçı yeni bir aşka yelken açtı. Kendisi gibi açıklamaları ile ünlü köşe yazarı ve sunucu Rasim Ozan Kütahyalı'dan ayrılan Nagehan Alçı diplomat sevgili ile ilk defa yan yana görüntü verdi.

Gazeteci Nagehan Alçı Yunan sevgilisi ile görüntülendi!

Söylemleri ve gündeme dair konular hakkında yaptığı açıklamalar ile bilinen Nagehan Alçı geçtiğimiz yıl uzun süredir birlikte olduğu eşi Rasim Ozan Kütahyalı'dan boşanmıştı.

GÜNDEM OLAN BOŞANMA

13 yıl boyunca Rasim Ozan Kütahyalı ile evli kalan Nagehan Alçı 2 çocuk sahibi olduğu evliliği sonlandırmıştı. Her iki ismin mahkemede verdiği dostluk görüntüleri sonrasının ardından Nagehan Alçı evliliğinde şiddete maruz kaldığını açıklamıştı. Rasim Ozan ile ilgili zehir zemberek ifadeler kullanan Nagehan Alçı'nın bir süredir Yunan bir diplomat ile birlikte olduğu biliniyordu.

Gazeteci Nagehan Alçı Yunan sevgilisi ile görüntülendi!

Kendi ağzıyla birisi ile görüştüğünü ifade eden ve mesleğini diplomat olarak açıklayan Nagehan Alçı yeni aşkı ile ilk kez beraber görüldü. Stavros Christodoulidis adlı diplomat sevgilisi ile Snob magazin'in görüntülerine göre sokakta yan yana yürüyen Alçı'nın neşeli halleri dikkatlerden kaçmadı. Yunan diplomatın, Yunanistan Başkonsolos Vekili gibi önemli bir görevde yer aldığı öğrenilmişti.

İSTANBUL SOKAKLARINDA YÜRÜYÜŞ KEYFİ

47 yaşındaki Nagehan Alçı ve Yunan sevgilisi Nişantaşı sokaklarında beraber yürüyerek gözden kayboldu. Alçı'nın yeni aşkı ile görülmesinin ardından bir sonraki görüntüsünü ne zaman vereceği ise belirsizliğini koruyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER