Galler Prensesi Kate Middleton kayıplara karıştı! William'ın yasak aşk iddiaları gündemde

Dünya basınına royallerden ilginç iddialar bomba gibi düşmeye devam ediyor. Haftalardır kayıplara karışan Galler Prensesi Kate Middleton hakkındaki iddialar ve İngiliz prens William'ın yasak aşk haberleri magazin basınını oldukça meşgul ediyor. İngiliz kraliyet ailesinin çalkantılı ilişkileri ve prenses Kate'in fotoğraf krizi ile ilgili detaylar haberimizde...

Galler Prensesi Kate Middleton kayıplara karıştı! William'ın yasak aşk iddiaları gündemde

İngiliz kraliyet ailesinde yaşanan skandallar bitmek bilmiyor. Son dönemlerde ortadan kaybolan Galler Prensesi Kate Middleton hakkında ortaya atılan çeşitli iddialar ise dünya gündemine oturmuş durumda.

Prenses Kate, bir süredir sağlık sorunları nedeniyle kamu görevlerinde uzakta istirahat ediyordu. Ancak son günlerde gündeme düşen iddialar Kate'in sadece sağlık sorunları nedeniyle kameralar karşısına çıkmayı bırakmadığını söylüyor.

Kraliyetten yapılan açıklamada, Kate Middleton'ın sağlık sorunları yaşadığı duyurulmuştu ve bu nedenle uzun süredir gözlerden uzak dinleniyordu. 2011 yılında Galler Prensi William ile evlenerek Galler Prensesi unvanını alan Kate'in geçen hafta üç çocuğu ile verdiği pozun paylaşılmasıyla iddilar art arda geldi.

KATE ÖLDÜ MÜ? WİLLİAM'IN YASAK AŞK SKANDALI MI ORTAYA ÇIKIYOR?

Galler Prensesi Kate Middleton kayıplara karıştı! William'ın yasak aşk iddiaları gündemde

Paylaşılan fotoğraf ardından birçok yabancı kuruluş, fotoğraf üzerinde oynandığı gerekçesiyle bu görseli yayından kaldırmaya başladı. İşte Kate ile ilgili iddialar bu olaydan sonra daha da alevlendi.

Kaldırılan görselde Kate'in alyans takmamış olması gözden kaçmazken, William'ın Galler Prensesini aldattığı iddiaları hızla yayılmaya başladı. Yabancı basında oldukça geniş yer alan iddialar ardından Kate'in fotoğraf için özür dilediği mesajda tam adı olan Catherine'in baş harfini kullanması da gözlerden kaçmadı ve iddialar daha da arttı.

ABD'li sunucu Stephen Colbert tarafından "The Late Show With Stephen Colbert" isimli televizyon programında yapılan açıklamada ise, William ile 2019'da aşk yaşadığı iddiası ortaya atılan Rose Hanbury'nin ilişkisi yeniden gündeme geldi.

KATE 3'ÜNCÜ ÇOCUKLARINA HAMİLEYKEN…

Colbert programda, "Krallık Kate Middleton'ın ortadan kaybolmasıyla çalkalanıyor. Şimdi, internet hafiyeleri Kate'in yokluğunun kocası ve geleceğin İngiltere Kralı William'ın bir ilişki yaşamasıyla ilgili olabileceğini tahmin ediyor." diyerek Rose Hanbury'e işaret etti.

Hanbury'nin daha önce de Prens William ile yasak aşk yaşadığı iddiaları gündeme gelmişti. İddialar, Kate Middleton'ın üçüncü çocukları Prens Louis'e hamile olduğu dönemde ortaya atılmıştı.

William, Kate ve Hanbury iddialarla ilgili henüz bir açıklama yapmazken, William'ın avukatları sert bir dille çıkan haberleri yalanlamaya devam ediyor.

ROSE HANBURY KİMDİR?

Galler Prensesi Kate Middleton kayıplara karıştı! William'ın yasak aşk iddiaları gündemde - Resim : 2

Rose Hanbury, 15 Mart 1984 tarihinde doğdu. Rose'un babası web sitesi tasarımcısı, annesi Emma Hanbury ise moda tasarımcısıdır. Hanbury'nin genç kız kardeşi Marina, Durham 7. Kontu Edward Lambton'ın üçüncü eşidir.

Evlenmeden önce Hanbury, Storm Models ajansı tarafından temsil edilen bir moda modeli olarak ve Muhafazakar politikacı Michael Gove için bir araştırmacı olarak çalışıyordu.

David Cholmondeley ile yaptığı evlilik ardından ise Rose, Markize unvanını aldı ve 3 çocuk dünyaya getirdi.

Hanbury, William ve Kate'in yakın arkadaş grubu içerisinde bulunuyor ve ailelerinin de yakın olduğu biliniyor. ,

Kate ve William'ın evine oldukça yakın bir yerde yaşayan Rose'un Wiliam ile yasak aşk yaşadığı haberleri de ilk olarak Kate 3'üncü çocuğuna hamileyken yayımlanmıştı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER