Friends'in Chandler'ı Matthew Perry'in dudak uçuklatan serveti

2004 yılında final yapmasına rağmen bugün bile dünyanın dört bir tarafından insan tarafından izlenen Friends dizisinden geçen yıl üzücü bir haber gelmişti. Dizinin başrol oyuncularından Matthew Perry Ekim ayında hayata gözlerini yummuştu.

Friends'in Chandler'ı Matthew Perry'in dudak uçuklatan serveti

Dizide canlandırdığı Chandler karakteri ile izleyenleri kendine güldüren Perry normal hayatında uzun bir süre bağımlılık ile mücadele etmişti. Renkli kişiliğinin arkasında zor bir yaşam bulunduran Perry 28 Ekim 2023'te Los Angeles'taki evinin Jakuzisinde ölü bulunmuştu.

PERRY'NİN DEV SERVETİ

Dünya çapında bir şok oluşturan Matthew Perry'in vefatına dair adli araştırmalar devam ederken yeni bir gelişme yaşandı. NTV'de yer alan habere göre 54 yaşında vefat eden ünlü yıldızın 1.5 Milyon Dolarlık bir serveti geride bıraktığı öğrenildi.

Matthew Perry'nin servetinin artık bir vakfın kontrolünde olacağı öğrenilirken vefat ettiği evin ise varisi Lisa Ferguson'da kalacağı ifade edildi.

ADLİ SÜREÇ DEVAM EDİYOR

Ünlü oyuncunun hayatını kaybetmesinin ardından ise kendisi ile beraber aynı dizide rol alan arkadaşları da büyük bir şok yaşadıklarını ifade etmişlerdi. Ölümünün üzerinden 8 aylık bir süre geçen başarılı oyuncunun vefatı ilk başta kaza olarak kayıtlara geçmişti. Kanında bir ilaç maddesi bulunan Perry'nin vefatının bundan kaynaklanabileceği ifade edilirken soruşturmanın derin bir şekilde sürdürüldüğü bilgisine yer verildi.

SONRAKİ HABER