Filozof Atakan yıllar sonra ortaya çıktı!

Türkiye'nin geçmiş yıllarda bir kitapçıda çekilen videosu ile tanıdığı küçük Atakan, o dönem uzun bir süre konuşmuştu. Belirli bir konuda uzmanlaşmış yetişkin birey gibi tavırları ile dikkat çeken Atakan ardından gündemden uzaklaşmıştı.

Filozof Atakan yıllar sonra ortaya çıktı!

Yaşına göre felsefe konusunda bilgisi ile dikkat çeken ve sosyal medyada Filozof lakabı alan Atakan televizyon programlarının müdavimi olmuştu. Filozof Atakan bilgisi ve olgun tavırları ile dikkat çekerken Annesine karşı bir programda takındığı tavır nedeniyle eleştirilmiş ve kendisine olan ilgi azalmıştı.

"BÖYLE OLMASINI İSTEMEZDİM"

Zamanla unutulan Filozof Atakan 15 yaşında bir televizyon programına katılması ile yeniden gündem oldu. İlk ünlendiği zamana göre fiziksel yapısında değişiklik net bir şekilde görülen Atakan yaşanan olaylardan üzgünlük duyduğunu belirtti.

Filozof Atakan TGRT Haber'de katıldığı bir televizyon programında annesi ile yaşanan durumu talihsizlik olarak nitelendirerek "Kesinlikle böyle olmasını istemezdim. o noktada kötü bir niyete sahip olmadığımı belirtmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Filozof Atakan yıllar sonra ortaya çıktı!

"ŞU AN HAFTADA BİR KAÇ KİTAP OKUYORUM"

Şu anda bir lise öğrencisi olan Atakan Kayalar ilerleyen yıllarda eğitim hayatını başarılı bir şekilde tamamlama ve akademisyen olma hedefini sürdüğünü ifade etti. Atakan "Tescilli bir üniversitede akademisyen olmak en büyük hedefim. Fizik gibi sayısal bir alanda ilerlemek istiyorum. Derslerim şu an başarılı. Şu an haftada birkaç kitap okuyorum. Kitaplarımın sayısını derslere ağırlık vermek için azalttım" diyerek kitap bilgisi ile ünlenmesine gönderme yaptı.

Yıllar sonrasında yeniden ortaya çıkan Filozof Atakan sosyal medyada adından söz ettirmeyi bir kez daha başardı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER