Filiz Akın hastaneden paylaştı! Kaç yaşında, ne kanseri?

Türk sinemasının güzel oyuncuları arasında yer alan ve Yeşilçam'da oynadığı filmlerle adını duyuran Filiz Akın bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu. Filiz Akın kaç yaşında, ne kanseri soruları son paylaşımı sonrasında yeniden gündeme geldi.

Filiz Akın hastaneden paylaştı! Kaç yaşında, ne kanseri?

Yeşilçam'ın 4 yoncası olarak anılan isimlerin arasında yer alan Filiz Akın bir süredir yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle hastanede tedavi görüyordu. Fatma Girik'in vefatının ardından Hülya Koçyiğit ve Türkan Şoray'la yaşayan 3 yonca olarak anılan Filiz Akın hastane odasından yaptığı son paylaşım ile hayranlarının büyük endişe ve korku yaşamasına neden oldu.

FİLİZ AKIN KAÇ YAŞINDA, NE KANSERİ?

Ses tellerinde yaşadığı sorun nedeniyle boğazından parça aldıran Filiz Akın tedavisinin tamamlanmasının ardından bu seferde kulağında tümor olduğunu duyurmuştu. Kulağının üst kısmındaki kanserli doku nedeniyle uzun süredir ilaç tedavisi gören Filiz Akın, bugün yine hastaneye kaldırıldı. Oksijen maskesiyle hastane​ odasından paylaşım yapan Filiz Akın, sevenlerini endişelendirdi.

Filiz Akın hastaneden paylaştı! Kaç yaşında, ne kanseri?

Filiz Akın tarafından yapılan paylaşım kısa süre sonra hesabından silinirken hayranları büyük üzüntü yaşadı. Sosyal medyada kısa sürede ünlü sanatçı hakkında paylaşım yağmuru yaşanırken hayranları dua ederek güzel oyuncuya şifa diledi. Filiz Akın'ın Bodrum'da bir hastanede tedavi gördüğü açıklanırken 2 Ocak 1943 tarihinde doğan güzel oyuncu 82 yaşında.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER