Fenomen Kadir Ezildi sevgilisi Gamze Türkmen'le sözlendi!

Sunduğu temizlik programları ve sosyal medya paylaşımları ile ünlenen ve büyük bir takipçi kitlesi oluşturan Kadir Ezildi, sevgilisi Gamze Türkmen ile sözlendi. İkilinin sözünden görüntüler paylaşırken sosyal medyanın gündemine oturan bir açıklama geldi.

Fenomen Kadir Ezildi sevgilisi Gamze Türkmen'le sözlendi!

Temizlik takıntısı ile bilinen ünlü fenomen ve sunucu Kadir Ezildi, sevgilisi Gamze Türkmen'le sözlendi. Aile arasında yapılan törenle evlilik yolunda ilk adımı atan çift, sosyal medyanın gündeminde oturmayı başardı.

Temizlik takıntısı ile tanınan ve "En Hamarat Benim” adlı yarışma programıyla seyirci karşısına çıkan fenomen Kadir Ezildi, evlilik yolunda ilk adımı attı. Sevgilisi Gamze Türkmen ile aile arasında yapılan törenle sözlenen ünlü sunucu Ezildi, sosyal medya hesabında sözlendiği anlara dair paylaşımda bulundu.

KADIR EZİLDİ, GAMZE TÜRKMEN İLE SÖZLENDİ

Son dönemde özel hayatı ile gündemden düşmeyen Kadir Ezildi düğün hazırlığı yapıyordu. Ünlü sunucu, sevgilisi Gamze Türkmen'e evlenme teklif ettiği anlara sosyal medya hesabında yer vermişti.

Fenomen Kadir Ezildi sevgilisi Gamze Türkmen'le sözlendi!

Sosyal medyada 4 milyon kişinin takip ettiği fenomen sunucu Kadir Ezildi ve Gamze Türkmen sözlendi. Sevgilisine evlilik teklifi ettiğini duyuran Kadir Ezildi o anları, "Hayatımın her anı Türk sineması tadında. En büyük eksiğim hayatımın başrol oyuncusuydu. Artık yeni mutlu senaryolarının yazarı olarak hayatıma hoş geldin" notu ile paylaşmıştı.

Fenomen Kadir Ezildi sevgilisi Gamze Türkmen'le sözlendi! - Resim : 2

Bugün aile arasında yapılan bir törenle sözlenen fenomen Kadir Ezildi'nin paylaşımına yapılan yorumlar arasında "Evlenince ilk defa temizlik ve yemek derdi olmayacak bir kadın" yorumu da sosyal medyanın gündemine oturdu.

SONRAKİ HABER