Fenerbahçe logosundaki renklere yanlış cevap verdi! Olay oldu!

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan kişi, Fenerbahçe logosundaki renklere yanlış cevap verince sosyal medyada gündem oldu.

Fenerbahçe logosundaki renklere yanlış cevap verdi! Olay oldu!

ATV ekranlarının sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster'e katılan Fenerbahçe taraftarı olan bir yarışmacı, “Fenerbahçe’nin logosunda hangi renk yoktur?” sorusuna yanlış cevap vermesi ile olay oldu.

Ekranların sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster'de bir yarışmacının soruya verdiği yanlış cevap gündem oldu. Fenerbahçeli yarışmacı, "Fenerbahçe logosundaki renkler" sorusunu yanlış yanıtlayarak elendi. Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında heyecan dolu anlar yaşandı. Yarışmada sorulan soru sosyal medyada gündem oldu. Yarışmaya katılan Fenerbahçe taraftarı olan bir yarışmacı, “Fenerbahçe’nin logosunda hangi renk yoktur?” sorusuna yanlış cevap verdi ve elendi.

Fenerbahçe logosundaki renklere yanlış cevap verdi! Olay oldu!

CEVAP FARKLI ÇIKINCA ÇOK ŞAŞIRDI!

"Fenerbahçe logosundaki renkler" sorusunu yanlış cevaplayan yarışmacı, kırmızı seçeneğini seçti. Cevabın Mavi olduğunu öğrenen yarışmacı, büyük şaşkınlık yaşadı. Sunucu Kenan İmirzalıoğlu da verilen cevabın ardından, "Kırmızı'yı görünce Galatasaray mı sandın? Sarı-kırmızı olduğu için kafan karıştı herhalde. Kırmızı yoktur dedin ama yanıldın" diye konuştu.

Sosyal medyada defalarca paylaşılan yarışmanın bu bölümü, taraflar tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu. Sosyal medya kullanıcıları, Fenerbahçe taraftarı olup bu soruya yanlış cevap veren kişiye çok sayıda yorum yaptı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER