Fedon kimdir? Fedon'dan karısını üzen adam adam değildir açıklaması

Yaz denilince akla gelen ilk isimlerden olan şarkıcı Fedon sözleri ile gündem oldu. 77 yaşındaki eşi Eda Kalyoncu ile ilgili birlikteliğine dair önemli sözler söyledi.

Fedon kimdir? Fedon'dan karısını üzen adam adam değildir açıklaması

Katıldığı Söylemezsem Olmaz adındaki magazin programında kullandığı cümleler ile magazin gündeminde bir anda üst sıralara yükselen Fedon'un hayatı merak konusu oldu.

Yaz ve tatil denilince akla gelen ilk isimlerden olan ve renkli bir kişiliğe sahip Fedon eşi Eda Kalyoncu ile boşanıp yeniden evlenmişti. Başından geçen bu olayı pişmanlık dolu sözlerle anlatan şarkıcı Fedon “Karısını üzen adam, adam değildir” dedi Fedon'un bu şekilde çıkışı hayat hikayesinin merak edilmesine sebep oldu.

Fedon kimdir? Fedon'dan karısını üzen adam adam değildir açıklaması

FEDON KİMDİR? FEDON TÜRK MÜ?

Fedon 19 Ağustos 1946'da İstanbul'da doğdu. Babası Rum, annesi Ermenidir.1962 yılında Zoğrafyon Rum Lisesindeki öğrenimini yarıda bıraktı. 1962 ve 1972 yılları arasında sinema sektöründe çeşitli işlerde çalıştı. 1987'de Zorba Taverna'yı açtı. 1991'de şarkı söylemeye başladı. Aynı yıl Senin İçin adlı ilk albümünü çıkardı. TRT'de Yunanca şarkı söyleyen ilk kişi oldu. Dedesi Kleanti Kalyoncu, Çanakkale Savaşı'nda yaşamını yitirmiştir. Eda Kalyoncu ile evliliğinden Natali adında bir kızı ve Theo adında bir oğlu dünyaya gelmiştir.

77 yaşındaki Fedon son yıllarda sosyal medyanın da etkisi ile popülerliğini arttırmıştır. Vatandaşlar son dönemlerde “Fedon denize düştü” deyimi ile şarkıcı Fedon'un denize girmeye başlamasını yaz döneminin başlaması olarak kabul eder hale gelmişlerdir.

SONRAKİ HABER