Fatih Ürek Bodrum'daki 5 katlı villasını 102 milyon liraya satacak

Ünlü sanatçı Fatih Ürek, Bodrum'daki 5 katlı villasını satışa çıkardı. Bodrum'un girişinde bulunan ve 102 milyon lira değer biçilen villanın yıllık masrafının fazla olduğunu belirten Ürek, "Satılırsa çalışmam otururum, keyfi işlere giderim" dedi.

Fatih Ürek Bodrum'daki 5 katlı villasını 102 milyon liraya satacak

Ünlü sanatçı Fatih Ürek evini satışa çıkardığını söyledikten sonra vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Hareketli bir iş hayatı olan Fatih Ürek yaz aylarını Bodrumda'ki villasında geçirmeyi sevdiğini söylemişti. Şimdilerde ise evin masraflarının çok olduğunu söyleyerek. Evi satma kararı aldığını dile getirdi.

Fatih Ürek geçtiğimiz günlerde katıldığı bir TV programında canlı yayında yaptığı açıklamada evini sattığını ve o evin masraflarının artık ağır geldiğini söyledi.

screenshot-13.jpg

FATİH ÜREK BODRUM'DAKİ EVİ NE KADAR?
Yoğun bir iş temposunu bulunan ve yaz aylarını Bodrum'da geçiren sevilen sanatçı Fatih Ürek, 5 katlı malikanesini satma kararı aldı. Bodrum'un girişindeki malikanesinin artık kendisine büyük geldiğini söyleyen sanatçı evin değerinin 102 milyon olduğunu duyunca kulaklarına inanamadı.

fatih-urek-bodrum-daki-evi-ne-kadar-fatih-urek-5-16389515-2774-amp.jpg

BU EVE HER YIL 100-200 BİN LİRA HARCIYORUM

TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Fatih Ürek, Bodrum'daki evini satma kararı aldığını açıkladı. Ürek, evin artık kendisine büyük geldiğini ve yıllık masrafının fazla olduğunu belirterek, "Bu evin masrafı da çok ben her sene 100-200 bin lira harcıyorum.

Satılırsa çalışmam otururum, keyfi işlere giderim. Çünkü artık çok yoruldum. İstanbul'da kalacağımı zannetmiyorum. Bodrum'da her yere ev yapmışlar ama orada altyapı yok. Ben bu isteyerek almadım. Bir takım kumpaslarla almak zorunda kaldım. İki kere evin parasını ödedim. Çok uğraştırdı beni ve ben buranın parasını alın teriyle ödedim. Ben malımı satmayı sevmem ama küçülmek zorundayım" diye konuştu.

screenshot-13-001.jpg

Fatih Ürek'in Bodrum'daki evi, 5 katlı ve 1.000 metrekarelik bir alana sahip. Villada 6 oda, 6 banyo, bir açık havuz ve bir spa merkezi bulunuyor.

Ürek'in villasının satışa çıkması, Bodrum'daki gayrimenkul piyasasında da hareketlilik yarattı. Bodrum'da son dönemde artan konut fiyatları, ünlü sanatçının villasının da değerini artırmış durumda.

Ürek'in villasının satışı, önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi bekleniyor.

haberankara.com

SONRAKİ HABER