Evinde merdivenlerden düşen Reha Muhtar entübe edildi

Ünlü sunucu Reha Muhtar’dan kötü haber! Gece saatlerinde evindeki merdivenlerden düşen Reha Muhtar hastaneye kaldırıldı. Bilincinin kapalı olduğu iddia edilen Reha Muhtar’ın entübe edildiği öğrenildi.

Evinde merdivenlerden düşen Reha Muhtar entübe edildi

Yalısının merdivenlerinden gece saatlerinde düşen Reha Muhtar apar topar hastaneye kaldırıldı. Entübe edildiği öğrenilen Reha Muhtar2ın tedavisine yoğun bakımda devam edildiği aktarıldı.

Yaptığı programlarla ve yorumlarla hafızalara kazınan Reha Muhtar kaza geçirdi. Gece saat 01.00 civarında evdeki merdivenlerden düşerek ağır bir şekilde yaralanan Reha Muhtar2ın bilinci kapalı olarak hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

AİLESİNDEN AÇIKLAMA GELMEDİ

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Reha Muhtar’ın şu anki sağlık durumuna ilişkin ailesinden ya da hastaneden resmi bir açıklama yapılmadı.

Reha Muhtar’ın Sarıyer’deki yalısının merdivenlerinden neden düştüğü ise henüz bilinmiyor.

REHA MUHTAR KİMDİR?

21 Temmuz 1959 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Reha Muhtar eğitimini TED Ankara Koleji’nde tamamladı. 1983 yılında çalışma hayatına başlayan başarılı sunucu Yunanistan’da TRT muhabiri olarak görev aldı. 1991 yılında ise herkesin bildiği ateş Hattı programını hazırladı.

Kanal D’de çalışmaya başlayan Reha Muhtar Kanal D’nin satılmasının ardından tekrar TRT’ye dönüş yaptı. 2 yıl sonra da Star TV’ye geçti. Çalışma hayatında Show TV, FOX TV, Kanaltürk’e geçen Reha Muhtar 2012 yılında Vatan Gazetesi’nde yazarlığa başladı.

Milliyet, Akşam, Star, Sabah ve Vatan gibi pek çok gazete çalışmış olan reha Muhtar bugüne kadar çeşitli yarışma programlarının sunuculuğunu da üstlendi. Kanal D, Star TV, Show TV, TRT ve ATV gibi kanallarda da görev alan başarılı sunucu önemli programlara da imza atmıştır.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER