Esra Erol'da programı yeni sezon ne zaman başlıyor?

Esra Erol'da programının ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Programın başlangıç tarihi merak konusu olurken izleyiciler de yeni sezon için geri sayıma devam ediyor.

Esra Erol'da programı yeni sezon ne zaman başlıyor?

ATV ekranında yayımlanan ve Esra Erol'un sunumu ile ekrana gelen Esra Erol'da programının yeni sezon tarihi merak ediliyor. Esra Erol'da programı haziran ayında sezon finali verirken programın yeni sezonu için geri sayım devam ediyor.

Yeni sezon tarihi yakından takip edilen Esra Erol'da programı için geri sayım devam ediyor. ATV ekranların hafta içi her gün gündüz kuşağında yayımlanan Esra Erol'da programının yeni sezona 'merhaba' demeye hazırlandığı ifade edilirken izleyicilerde ''Esra Erol'da programı yeni sezon ne zaman başlıyor?'' sorusuna yanıt arıyor.

ESRA EROL'DA PROGRAMI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Esra Erol'da yeni sezonu için geri sayım başladı. Eylül ayına artık kısa bir süre kalırken izleyiciler "Esra Erol ne zaman başlayacak?" sorusuna yanıt aranmaya başladı.

Esra Erol'da programı yeni sezon ne zaman başlıyor?

9 sezondur hafta içi her gün ATV'de Esra Erol'un sunumuyla ekrana gelen Esra Erol'da programı 28 Haziran Cuma günü sezon finali verdi. Ancak Esra Erol'da yeni sezon tarihi henüz açıklanmadı. Programın eylül ayında başlaması beklenirken henüz net bir tarih paylaşılmadı.

SONRAKİ HABER