Esra Bilgiç ve Faruk Sabancı birlikte görüldü, magazin dünyası ayağa kalktı

Sabancı ailesi zengin ve varlıklı oluşları kadar son dönemde magazinsel haberler ile de gündeme geliyor. Hakan Sabancı'nın ülkenin en zengin kadınlarından birisi olarak gösterilen Hande Erçel ile birlikte oluşu sonrasında bir başka Sabancı yine bir başka güzel ile görüldü.

Esra Bilgiç ve Faruk Sabancı birlikte görüldü, magazin dünyası ayağa kalktı

Yer aldığı dizi ve filmlere ek olarak güzelliği ile ünü ülke sınırlarını aşan isimlerden Esra Bilgiç 2017-2019 yılları arasında futbolcu Gökhan Töre ile evli kalmıştı.

31 yaşındaki Ankara doğumlu Bilgiç boşanmasının ardından yeni bir evlilik yapmamıştı. Bilgiç'in yeni bir aşka yelken açtığı iddiası ise ülke magazin gündeminin en çok konuşulan konularından birisi olmayı başardı.

Esra Bilgiç ve Faruk Sabancı birlikte görüldü, magazin dünyası ayağa kalktı

ESRA BİLGİÇ FARUK SABANCI İLE YEMEK YEDİ

Esra Bilgiç'in geçtiğimiz akşam Sabancı ailesinin dördüncü kuşak üyesi Faruk Sabancı ile bir restorandan çıkması magazin muhabirleri tarafından görüntülendi. Beraber aynı arabaya binen Bilgiç ve Sabancı kendilerine bir ilişki içinde olup olmadıklarına dair yorum yapmaktan kaçındı.

İki ismin baş başa yemek yemesi ve aynı arabaya binerek mekandan uzaklaşması ikili arasında bir aşk başlangıcı olduğu yorumlarının yapılmasına neden oldu.

SABANCILAR EN GÜZEL KADINLARLA

Sabancı ailesinin üyelerinden ikisinin Türkiye'nin en güzel kadınları olarak gösterilen Hande Erçel ve Esra Bilgiç ile ilişkilerinin oluşu magazin severlerin dikkatinden kaçmadı. Bilgiç'in hayranları ve magazin dünyası ikilinin bir daha ne zaman yan yana görüntüleneceğini merak etmeye başladı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER