Erşan Kuneri yeni sezon ne zaman? Netflix yayın tarihi belli oldu!

Cem Yılmaz’ın merak edilen dizisi olan Erşan Kuneri 2. sezonun ne zaman yayınlanacağı belli oldu. Erşan Kuneri yeni sezon hangi gün yayınlanacak?

Erşan Kuneri yeni sezon ne zaman? Netflix yayın tarihi belli oldu!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın büyük bir kitle tarafından merak edilen Erşan Kuneri dizisinin 2. sezonunun resmi tanıtımı yapıldı. Dizinin ne zaman yayınlanacağı da bu tanıtım ile belli oldu. Erşan Kuneri dizisinin yeni sezonu ne zaman yayınlanacak? Erşan Kuneri yeni sezon yayın tarihi açıklandı mı? Netflix Erşan Kuneri dizisinin yeni sezonunun hangi tarihte yayınlayacak?

İKİNCİ SEZONUN KONUSU BELLİ OLDU!

Erşan Kuneri’nin iinci sezonunun konusu açıklandı. Buna göre Erşan Kuneri karakteri 84 yaşına gelir ve hayatı ile filmleri hakkında bir röportaj yapar. Bu röportaj ile Erşan Kuneri karakteri yenide 80’li yıllara döner. Gümüz hayatı ile geçmişi Erşan Kuneri yeni sezon boyunca anlatır. Yine her bölümde ayrı bir film olacak şekilde konu değişmektedir. İkinci sezon 8 bölümden oluşuyor. Her bölümde Türk sinemasının tarihi izleyicilere çok farklı bir dil ile anlatılır.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Erşan Kuneri dizisinin ikinci sezonunda da yine iddialı oyuncular yer alıyor. Dizinin kadrosunda başta Cem Yılmaz olmak üzere Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, Şükran Ovalı, Nilperi Şahinkaya, Ahsen Eroğlu, Bige Önal, Bora Akkaş, Merve Dizdar, Bülent Şakrak, Furkan Palalı, Celal Kadri Kınıoğlu yer alıyor.

YAYIN TARİHİ NE ZAMAN?

Erşan Kuneri dizisinin ikinci sezonu da tıpkı ilk sezonu gibi Netflix’te yayınlanacak. Bu dizinin yayın tarihi için açıklama yapıldı. Buna göre dizi 10 Ekim 2024’te yayına girecek. Netflix’in uyguladığı sistem gereği dizinin ikinci sezon tüm bölümleri aynı gün yayınlanacak. Diziyi izlemek isteyenlerin Netflix üyesi olmaları gerekecek. Yaklaşık iki hafta sonra yayınlanacak olan Erşan Kuneri 2. sezon büyük bir sabırsızlıkla bekleniyor.

SONRAKİ HABER