Engin Polat tahliye oldu mu, hapisten çıktı mı?

Tüm Türkiye bugün mahkemenin vereceği ara karara kilitlenmişti. aktarılan son habere göre 3 gündür süren Dilan ve Engin Polat davasında karar açıktı. Kara para davasında çıkan kararla birlikte Engin Polat ve 3 sanık için tahliye kararı çıktı.

Engin Polat tahliye oldu mu, hapisten çıktı mı?

3 gündür devam eden ve Türkiye'nin yakından takip ettiği davada karar çıktı. Dilan ve Engin Polat çiftinin yargılanacağı kara para davasında karar açıklandı. Engin Polat tahliye edildi.

Kararın açıklaması üzerine Dilan Polat'ın mahkemede sevinç çığlıkları attığı ve hakimin çığlıkları duyması üzerine salondan çıkarılmalarını istediği öğrenildi.

SEVENLERİNDEN DUA İSTEMİŞTİ

Dilan Polat sosyal medya hesabındaki kanalında 350 binden fazla takipçisinden dua istemiş, “Günaydın dualarınızda bizi eksik etmeyin” demişti.

Engin Polat, yapmış olduğu savunmasında paravan şirketin olmadığını belirterek şunları demişti:

“Ben ve ailemin yönettiği tüm şirketlerin kazançları yasal yolla elde edilmiş ticaretten kazanılan varlıklardır. Kaynağı belirsiz hiçbir varlığımız yoktur. Türkiye'nin konuştuğu bu davada bahis ve benzeri sitelerinden hesabımıza gelen para yokken iddianame düzenlemiştir”

ENGİN POLAT SUÇLAMALARI KABUL ETMEMİŞTİ

Öte yandan Engin Polat yapmış olduğu savunmasının devamında suçlamaları kabul etmediğini net bir şekilde ifade etmişti. Mahkeme davada kararı bugün saat 10.00’da görülen duruşmada vereceğini belirtmişti.

Karar sonucunda Engin Polat ve 3 sanık için tahliye kararı çıktı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER