Engin Polat tahliye edilecek mi, hapisten çıkıyor mu?

Bir süredir hapiste olan Dilan Polat için tahliye kararı geldi. Mahkeme Dilan Polat’ın tutuksuz yargılanmasına karar verirken, gözler Engin Polat’a çevrildi. Engin Polat tahliye olacak mı, hapisten çıkıyor mu?

Engin Polat tahliye edilecek mi, hapisten çıkıyor mu?

Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi suçlardan yargılanan Dilan ve Engin Polat çifti, uzun süredir gündemden düşmezken önemli bir mahkeme kararı verdi. Dilan Polat’ın son dönemlerde yaşadığı sağlık sorunları sonrasında mahkeme Dilan Polat’ın tutuksuz yargılanmasına karar verdi.

Dilan Polat’ın tutuksuz yargılanacağına ilişkin iddialar gündeme bomba gibi düşerken, Engin Polat’ın annesi Şükran Polat, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. Konu kısa süre içerisinde sosyal medyada en sık konuşulan konular arasında yerini aldı.

5 KASIM 2023’TE TUTUKLANMIŞLARDI

1 Kasım 2023 tarihinde gece yarısı saatlerinde düzenlenen operasyonlarda Dilan ve Engin Polat çiftinin de aralarında olduğu 24 kişi gözaltına alınmıştı. Çiftin yanı sıra 16 kişi tutuklanmıştı. 5 Kasım 2023 tarihinden bu yana hapiste olan Dilan Polat için tutuksuz yargılanma kararı geldi. Peki, Engin Polat hapisten çıkıyor mu, o da tutuksuz mu yargılanacak?

ANNESİNDEN “ŞÜKÜRLER OLSUN” PAYLAŞIMI

Dilan Polat’ın tahliye olacağına ilişkin iddialar kamuoyunda hızla yayılırken, Engin Polat’ın annesinden “Şükürler Olsun” paylaşımı geldi. Bunun yanı sıra Dilan ve Engin Polat’ın ailelerinden de peş peşe kutlama paylaşımları gelmeye başladı. Öte yandan Dilan Polat’ın ilk duruşmasının 4 Eylül Çarşamba günü olacağı öğrenildi.

ENGİN POLAT HAPİSTEN ÇIKIYOR MU?

Dilan Polat’ın tutuksuz yargılanma kararı sonrasında gözler Engin Polat’a çevrildi. Ancak tutuksuz yargılanma kararı sadece Dilan Polat için geçerli olacak. Engin Polat tutuklu yargılanmaya devam edecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER