Efe Deprem kimin eşi? Oyuncu Efe Deprem vefat etti

Magazin gündemi üzücü bir vefat haberi ile sarsıldı. Türk televizyonlarının bir döneme damga vuran dizisi Seksenler'de canlandırdığı Zafer karakteri ile akıllarda ye edinen Efe Deprem hayatını kaybetti.

Efe Deprem kimin eşi? Oyuncu Efe Deprem vefat etti

Televizyon dünyası bir vefat haberi ile derinden etkilendi. Oyuncu Efe Deprem'in geçirdiği motosiklet kazası sonucu 41 yaşında hayatını kaybettiği bildirildi. Haberin kısa sürede yayılmasının ardından vatandaşlar Deprem'in hayatını detayları ile araştırmaya başladı.

Efe Deprem'in ölüm haberi öğle saatlerinde kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Yayınlandığı dönemlerde insanları ekran başına kilitleyen Seksenler adlı dizide Zafer adlı bir karaktere hayat veren Deprem'in dün akşam saatlerinde bir motosiklet kazası geçirdiği ve kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi. Genç yaşta hayatını kaybeden Efe Deprem'in eşinin de ünlü bir oyuncu olduğu ortaya çıktı. Deprem 2019 yılında Burcu Altın ile hayatını birleştirdiği ve çiftin bir kız çocuğu sahibi olduğu ifade edildi.

Efe Deprem kimin eşi? Oyuncu Efe Deprem vefat etti

EFE DEPREM KİMDİR?

Tiyatrocu ve oyuncu Zafer Efe Deprem, 12 Mayıs 1982’de dünyaya geldi. Seksenler dizisinde canlandırdığı “Zafer” karakteri ile tanınan Efe Deprem; Badem Şekeri, Veda, Bir Gece, Sevimli Tehlike, Evim Sensin, Sürgün Hayatlar, Eve Dönüş ve Pulsar gibi yapımlarda rol aldı. Oyunculuğun yanı sıra dublaj sanatçılığı da yapmaktaydı. Oyuncu olarak İbrahim Büyükak ile Yasemin Sakallıoğlu'nun başrollerini paylaştığı Mutluyuz filminde rol almıştı.

Ölüm haberi ile sevenlerini yasa boğan Deprem'in 7 Mart Perşembe günü kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi. Deprem için sanat dünyasından taziye mesajları paylaşıldı.

SONRAKİ HABER