Dünyaca ünlü aktör Tom Hardy'den Yusuf Dikeç göndermesi

2024 Paris Olimpiyat oyunlarında kendinden rahat bir şekilde atış gerçekleştirmesi ile sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden olan Yusuf Dikeç gündemden düşmüyor. Yusuf Dikeç bu sefer İngiliz oyuncu Tom Hardy tarafından paylaşıldı.

Dünyaca ünlü aktör Tom Hardy'den Yusuf Dikeç göndermesi

Venom filmlerinde canlandırdığı Eddie Brock karakteri ile ününe ün katan; Mad Max, Peaky Blinders ve Inception gibi ünlü yapımlarda da yer alan Tom Hardy'den Yusuf Dikeç paylaşımı geldi.

Dünyaca ünlü aktör Tom Hardy'den Yusuf Dikeç göndermesi

"KESİNLİKLE EFSANELER"

46 yaşındaki oyuncu sosyal medya hesabından Milli Sporcumuz Yusuf Dikeç'in kazanmış olduğu gümüş madalya ile verdiği pozu paylaşan Tom Hardy olimpiyatlar hakkında yorum yaptı. Hardy paylaşıma "Bu yıl yarışan oyuncuları tebrik ederim. İzlenecek inanılmaz anlar vardı. Kesinlikle efsaneler" notunu düştü.

Milyonlar tarafından tanınan bir ismin Yusuf Dikeç'i paylaşması, Milli sporcumuzun ününün hangi boyutlara ulaştığını gözler önüne serdi. 51 yaşında ve aslen Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş olan Dikeç keçtiğimiz günlerde de Elon Musk ile karşılıklı etkileşime girmişti.

ELON MUSK İLE KONUŞMUŞTU

Yusuf Dikeç Elon Musk'a X üzerinden "Geleceğin robotları elleri ceplerinde olimpiyatlarda madalya kazanabilecekler mi?" sorusunu yöneltmiş, Musk ise "Robotlar her zaman hedefi tam ortasına vuracak. İstanbul'u ziyaret etmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Dünyanın en büyük şehirlerinden biri" diyerek cevap vermişti.

Ülke tarihinde önemli bir yer edinen Yusuf Dikeç aynı kararlılık ile bir sonraki olimpiyatlara hazırlanacağını ifade etmişti. Kendisini tanıyan Türk milleti de Dikeç'ten yeni başarılar beklemeye başladı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER