Doğu Demirkol’un filmi yeniden vizyona giriyor! Vizyondan önce platformlara da geldi

Doğu Demirkol’un başrolde olduğu Yaşam Koçu adlı film bu Cuma yeniden vizyona girecek. Film, ilginç şekilde vizyona girmeden önce bir dijital platforma da geldi.

Doğu Demirkol’un filmi yeniden vizyona giriyor! Vizyondan önce platformlara da geldi

Geçtiğimiz günlerde yaz boyunca yapacağı gösterilerinin tüm gelirini Filistin’e bağışlayacağını açıklayan ve Ölümlü Dünya filmleriyle tanınan komedyen Doğu Demirkol’un tartışmalar yaratan Yaşam Koçu filmi, “Yaşam Koçu: Cafer” adıyla yeniden vizyona giriyor. Filmin Box Office Türkiye adlı web sitesinde karnelerin verileceği 14 Haziran Cuma itibariyle yeniden vizyona gireceği bilgileri yer alıyor. Bu şekilde filmin biraz daha görünmesi ve izlenmesi umut edildi.

Öte yandan film bugün itibariyle ülkemizde sıklıkla tercih edilen dijital platformlardan Amazon Prime Video Türkiye’ye de geldi.

SADECE 1 HAFTA VİZYONDA KALMIŞTI

Doğu Demirkol’un başrolde olduğu Yaşam Koçu filmi bu sene 12 Ocak’ta vizyona girmişti. Ancak film sadece 1 hafta vizyonda kalarak, sadece 38 bin 155 kişi tarafından izlenerek gişede hüsrana uğramıştı. Filmin tanıtımları ise vizyon haftasına 1 hafta kala piyasaya sürülmüştü.

Doğu Demirkol’un filmi yeniden vizyona giriyor! Vizyondan önce platformlara da geldi

YAŞAM KOÇLARI DAVA AÇMIŞTI

Filmde kariyerini ünlü figürlerin yaşam koçu olma üzerine inşa etmeye çalışan Cafer’in hikayesi anlatılırken, filmin tanıtımları sonrası yaşam koçları Doğu Demirkol’a dava açmıştı. Yaşam koçları kendileriyle dalga geçildiğini ve mesleklerini kötü gösterdiği gerekçesiyle dava açmışlardı. Bu olay sosyal medyada da gündem olmuştu.

Burak Kuka’nın yönetmenliğini yaptığı, Doğu Demirkol’un senaryosunu ve başrolünü üstlendiği filmde Yağmur Tanrısevsin ve Bülent Çolak gibi oyuncular rol alıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER