Dilan ve Engin Polat tahliye mi oldu? Mahkeme beklenen kararı açıkladı

2023 yılının Kasım ayında tutuklanan ve o zamandan bu güne kadar haklarında çeşitli iddialar ortaya atılan Dilan Polat ve Engin Polat ile ilgili önemli bir gün yaşandı. Polat çifti için karar nihayet verildi.

Dilan ve Engin Polat tahliye mi oldu? Mahkeme beklenen kararı açıkladı

Güzellik merkezi zinciri sahibi olan Engin ve Dilan Polat çifti aynı zamanda sosyal medya fenomeni olmaları ile biliniyordu. Kendilerine has çıkışları ve gösterişli yaşamlarının ardından karar para aklama suçlaması ile tutuklanan Polat çiftinin akıbetlerinin ne olacağı merak ediliyor.

BANU PARLAK'IN DÜKKANININ KURŞUNLANMASI OLAYI

Kara para aklama, dükkan kurşunlatma gibi bir çok iddiadan dolayı yargılanan Polat çifti bugün mahkeme karşısına çıktı. Kendileri gibi güzellik merkezi sahibi olan ve sosyal medya fenomeni olması ile bilinen Banu Parlak'ın dükkanını kurşunlattıkları iddia edilen Polatlar hakkında karar verildi.

Günün en çok dikkat çeken olayında mahkemeye getirilen Polat çifti azmettirici oldukları ile yargılandıkları davadaki kararları dinledi. Dilan Polat'ın dava başlarken sinir krizi geçirdiği öğrenildi. Duruşma anında rahatsızlandığı ifade edilen ve gecikmeler yaşanan davada açıklanan karar Polat'ların lehine oldu.

YENİDEN CEZAEVİNE DÖNDÜLER

Hakim, Dilan ve Engin Polat'ın Banu Parlak'ın güzellik merkezinin kurşunlanması olayında suçsuz olduklarına hükmetti. Böylelikle Dilan ve Engin Polat bir suçlamadan daha beraat aldı.

Haklarında tahliye kararı verilen Polat çifti kara para aklama suçundan dolayı halen suçlu oldukları için yeniden cezaevine gönderildiler.

SONRAKİ HABER