Dilan ve Engin Polat çiftine mahkemeden kötü haber!

Ülkemizde son dönemin adı en çok anılan ve zengin yaşantıları ile adlarından söz ettiren Engin ve Dilan Polat çiftine kötü haber geldi. 1. Sulh Ceza mahkemesi aylık tutukluluk halleri ile ilgili yeni kararını açıkladı.

Dilan ve Engin Polat çiftine mahkemeden kötü haber!

Kendine has söylemleri ve gösterişli yaşantısını sosyal medyada yayınlamaları ile ünlenen güzellik merkezleri başta olmak üzere bir çok şirketin sahibi olan Dilan Polat ve Engin Polat çifti geçtiğimiz aylarda tutuklanmıştı.

Hızlı bir şekilde nasıl bu kadar zengin bir hayata sahip oldukları büyük bir merak konusu olan Polat çifti ile ilgili bir çok iddia ortaya atılmış, haksız kazanç ve illegal yöntemler ile gelir sahibi olduğu iddia edilen çift için yargı makamları da hızlı bir şekilde harekete geçmişti.

Vergi kaçırma gibi suçlarla itham edilen Dilan ve Engin Polat ile beraber 12 kişi Kasım ayında göz altına alınma işlemlerinin tamamlanmasının ardından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Tüm mal varlıklarına el konulan gözde çiftin mahkeme süreci de en çok merak edilen konuların başında gelmişti.

TUTUKLULUK HALLERİNİN DEVAMINA KARAR VERİLDİ

Edinilen son bilgi ise Polat çifti ve beraberindekiler için mevcut durumun devam edeceği şeklinde oldu. 1. Sulh Hukuk Ceza Mahkemesi Aylık tutukluluk hallerinin değerlendirildiği söz konukları şahısların uzaktan görüşme yöntemi ile ifadelerini aldıktan sonra tutukluluk hallerinin devamına karar verdi.

Dilan ve Engin Polat çiftinin tutukluluk hallerinin değişip değişmeyeceği yapılan davaların sonucunda belli olacak. Söz konusu davanın uzun bir süre devam etmesi öngörülüyor.

SONRAKİ HABER