Dilan Polat'tan haber var! Sevenlerinden dua istedi

Eşi Engin Polat ile beraber lüks yaşantısı ile bilinen ve markalarına ek olarak sosyal medya fenomeni olan Dilan Polat'ın sosyal medya hesabından bir paylaşım yapıldı. Paylaşımda Dilan-Engin Polat olarak sevenlerinden destek talep edildi.

Dilan Polat'tan haber var! Sevenlerinden dua istedi

Orta halli birer aileden gelen Dilan ve Engin Polat çifti, hızlı bir şekilde refah seviyelerini yükseltmişti. Kendi halinde bir fotoğrafçı olan Dilan Polat bir kaç yıl içinde güzellik merkezleri sahibi bir fenomen haline gelmişti.

Kocasına düşkünlüğü ile sosyal medyada bilinen Dilan Polat eşi Eşi Engin Polat ve bir çok isimle beraber geçtiğimiz yılın Kasım ayında tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Bu durumun ardından Dilan Polat'ın henüz bir görüntüsüne ulaşılamazken kendisinden yeni bir haber geldi.

Dilan Polat'tan haber var! Sevenlerinden dua istedi

“SİZ GÜZEL İNSANLARDAN TEK İSTEĞİMİZ”

Dilan Polat'ın X hesabından yapılan ve Engin-Dilan Polat imzalı paylaşımda iki isim, sevenlerine seslendi. Yapılan paylaşımda "Herkesin Ramazan Bayramını en içten dileklerimizle kutluyoruz. İlk defa ailemizden uzak çocuklarımızdan ayrı bir bayram geçiriyoruz. Siz güzel insanlardan tek isteğimiz vergi müfettişlerinin raporu tamamlayıp iddianamemizin yazılması için dua etmeniz. Gün gelecek adalet tecelli edecektir. O gün gelene kadar bizler sükunet ile bekliyoruz. Dualarınızda bizleri unutmayın. İyi bayramlar. Dilan - Engin Polat" denildi.

Dilan Polat'tan haber var! Sevenlerinden dua istedi - Resim : 2

Yüzlerce kişinin beğendiği paylaşımların ardından gözler Dilan ve Engin Polat'ın mahkeme sürecine çevrildi. Polat çiftinin tahliye olup olmayacağına dair şu an için bir bilgi bulunmuyor. Avukatı ve sevenleri iki isim için tahliye çağrısı yapmasına rağmen devam eden mahkeme sürecinde iki ismin salıverilmesine dair bir gelişme yaşanmadı.

SONRAKİ HABER