Dilan Polat’ın arabalarına ne olacak, geri alacak mı?

Kasım 2023 tarihinden bu yana hapiste olan Dilan Polat, dün sürpriz bir şekilde tahliye edilmişti. Dilan Polat tahliye olduktan sonra arabalarına ne olacağı merak konusu oldu. Dilan Polat arabalarını ne yapacak, geri alacak mı?

Dilan Polat’ın arabalarına ne olacak, geri alacak mı?

Hakkında kara para aklama ve suç işlemek amacıyla örgüt kurma gibi suçlar bulunan Dilan Polat dün tahliye edildi. Tahliyesi sonrasında Polat’ın ne yapacağı merak konusu olurken, pek çok kişi araçlarını geri alıp almayacağını merak ediyor.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NE VERİLMİŞTİ

Yapılan operasyonlar neticesinde Dilan Polat’ın araçları mahkeme kararı ile İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne verilmişti. Geçtiğimiz aylarda konuya ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı açıklamasında araçların artık polislerin emrinde milletin hizmetinde olacağını şu şekilde duyurmuştu:

“Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren bizden hep şu sözü duydunuz: Türkiye’nin Huzuru… İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzün organize suç örgütlerine karşı gerçekleştirdiği başarılı operasyonlar sonucu 23 araç ele geçirilmişti. Mahkeme kararınca da bu araçlar emniyetimize verildi. Artık bundan böyle bu araçlar, suç örgütlerinin değil; polisimizin emrinde, Milletimizin hizmetinde olacaktır!”

DİLAN POLAT ARAÇLARINI GERİ ALACAK MI?

Dilan Polat’ın araçlarını şu an için geri alıp almayacağı bilinmiyor. Instagram’a girmeyeceği ifade edilen Polat’ın cezaevinde olan eşi Engin Polat’ı ziyaret ederken bindiği araç ise sosyal medyada gündem oldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER