Dilan Polat Sıla Doğu öpüşme nedeniyle gözaltına alındı

Dilan Polat ve Sıla Doğu tahliye sonrası yapmış oldukları açıklamalar ile gündem olmaya devam ederken öpüşme görüntüleri tüm Türkiye'de gündem olmuştu. Dilan Polat nedeen gözalltına alındı, Sıla Doğu tutuklanacak mı?

Dilan Polat Sıla Doğu öpüşme nedeniyle gözaltına alındı

Yaşamış oldukları şaşalı hayat ve aşırı harcamalar nedeniyle Türkiye'de gündem olan Dilan ve Engin Polat çifti soruşturma geçermiş, haklarında kara para aklama suçlaması da dahil olmak üzere pek çok suçtan yargılanmışlardı. Uzun süre tutuklu kalan çift sonrasında tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken Dilan Polat artık paylaşım yapmayacağı sözünü tutamadı.

DİLAN POLAT VE SILA DOĞU DUDAK DUDAĞA KAMERALARA YAKALANDI!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Soruşturma Bürosu tarafından, Beşiktaş'taki bir eğlence mekanında çekilen ve sosyal medyada yayınlanan görüntülerine ilişkin haklarında resen soruşturma başlatılan Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu için gözaltı kararı verildi.

"Hayasızca hareketler" iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan Polat ve Doğu, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İkilinin adliyeye getirilmesinin ardından avukatları ile beraber Engin Polat'ta eşinin yanında olmak için adliyeye getirilirken basına açıklamada bulunmadı. Hatırlanacağı üzere Dilan Polat hakkında yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanmış, 19 Ağustos tarihinde tahliye edilmişti. Tahliye haberi büyük tepki çekmiş, pek çok kişi bu karara tepki göstermişti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER