Dilan Polat mahkemesi ne zaman, Engin Polat duruşması saat kaçta?

Dilan ve Engin Polat çifti hakkında açılan kara para aklama davası tüm hızı ile devam ederken gözler yeni duruşma tarihine çevrildi. Dilan Polat mahkemesi ne zaman?

Dilan Polat mahkemesi ne zaman, Engin Polat duruşması saat kaçta?

Bir dönem yaşadığı şaşaalı hayat ve çekmiş olduğu videolar ile gündemden düşmeyen, ardından Hazine ve Maliye Bakanlığı denetimine giren Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında kara para aklama suçlamasıyla dava açılmıştı. Dilan Polat, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalırken eşinin ise tutuklu yargılama kararı devam ediyordu. Beklenen haber geldi. Yeni dava tarihi belli oldu.

DİLAN POLAT MAHKEMESİ NE ZAMAN?

Kara para akladıkları gerekçesiyle haklarında dava açılan Dilan ve Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 28 kişi yarın hakim karşısına çıkacak. "Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yönetme", "suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" ve "Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun’a muhalefet" suçlarından haklarında dava açılan Dilan ve Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 28 sanık yarın Anadolu 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde ilk kez hakim karşısına çıkacak. 5 Kasım 2023 tarihinde tutuklanan Dilan Polat 19 Ağustos 2024 tarihinde tahliye edilmişti.

1 Kasım 2023 tarihinde 6 ilde eş zamanlı olarak yürütülen operasyonların ardından sahte fatura kesme, kara para aklama gibi suçlamalarla tutuklanmış, Dilan Polat 19 Ağustos tarihinde tahliye edilmişti.

SONRAKİ HABER