Demet ve Jess'le Gel Konuşalım programı ne zaman, saat kaçta başlıyor?

Yeni televizyon programları vatandaşların gündeminde yer alıyor. Demet Akalın'ın televizyon programı yapacağının açıklanması ile beraber program detayları da belli oldu. 'Gel Konuşalım' adlı sabah programına ilişkin ayrıntıları derledik.

Demet ve Jess'le Gel Konuşalım programı ne zaman, saat kaçta başlıyor?

Türkiye'de her sabah televizyon kanallarında çeşitli televizyon programlarına yer veriliyor. Sabah saatlerinin vazgeçilmezi olan televizyon programlarında reyting yarışı kızışırken bu yarışa TV8 ekranı da dahil oldu. Yeni sezonda ünlü pop şarkıcısı Demet Akalın'ı bir televizyon programı ile hayranları ile buluşturan TV8, program detaylarını da duyurdu.

TV8 kanalının yeni programı 'Demet ve Jess'le Gel Konuşalım' programı 16 Ekim Pazartesi günü ilk bölümüyle ekrana gelecek. Televizyon izleyicileri ise ''Demet ve Jess'le Gel Konuşalım ne zaman, saat kaçta yayınlanıyor?'' sorunun yanıtını öğrenmek üzere araştırmalarına başladı. ''Demet ve Jess'le Gel Konuşalım ne programı, hangi günler, saat kaçta yayınlanacak?'' sorularına yanıt aranırken detayları Haberankara.com okurlarına özel olarak derledik.

DEMET VE JESSLE GEL KONUŞALIM HANGİ GÜNLER, SAAT KAÇTA YAYINLANACAK?

TV8 ekranında yayımlanan Demet ve Jess'le Gel Konuşalım programı izleyenleri meraklandırdı. Demet ve Jess'le Gel Konuşalım programının detaylarını öğrenmek isteyen izleyiciler için açıklanan bilgileri derledik.

demet-ve-jessle-gel-konusalim-programi-ne-zaman-saat-kacta-basliyor.jpg

Demet ve Jess'le Gel Konuşalım programına ait paylaşılan fragmanda Demet Akalın, ''Jess Molho'ya 'Ne yapacağız bu programda Jess?'' sorusunu yöneltti. Jess Molho ise soruyu "Hayatı konuşacağız, sıcak gündemi konuşacağız, düşüneceğiz, düşündüreceğiz, eğleneceğiz, eğlendireceğiz." şeklinde yanıtladı. Demet ve Jess'le Gel Konuşalım hafta içi her gün saat 12.45'te TV8'de ekrana gelecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER