Demet Akalın Instagram yasağından dolayı küplere bindi: Kimse tepki de vermiyor

Türk pop müziğinin en önemli isimlerinden Akalın sosyal medyayı aktif ve samimi bir dille kullanan isimlerden. Ünlü şarkıcı 2 günden fazla bir süredir devam eden Instagram'a erişim engeli konusu ile ilgili tepkisi gündem oldu.

Demet Akalın Instagram yasağından dolayı küplere bindi: Kimse tepki de vermiyor

Sadece ülkemizin değil dünyanın en önemli sosyal medya uygulamalarından olan Instagram Türkiye'de yasağa takılmıştı. Ülke kanunlarına karşı geldiği suçlaması ile erişim kısıtlaması getirilen Instagram bir çok yönden insanların zarara uğramasına neden oldu. Ekonomik ve sosyal anlamda yaşattığı olumsuzluğa ek olarak insanların eğlence amaçlı kullandığı uygulamaya gelen yasağı anlamsız bulan isimlerden birisi de Demet Akalın oldu.

Demet Akalın Instagram yasağından dolayı küplere bindi: Kimse tepki de vermiyor

"NİYE HALA ZORLUYORSUNUZ"

52 yaşındaki Akalın X hesabından yaptığı paylaşımda " Bu kadar tatsızlık içinde niye hala zorluyorsunuz şu Instagram'ı açın artık! Kimse tepkide vermiyor maşallah ya!" diyerek tepkisini dile getirdi.

Demet Akalın'ın paylaşımı yüzlerde RT alırken binlerce beğeni aldı. Kendisine hak veren kullanıcılarda yüzlerce yorum yaparak Akalın'ın siteminin yerinde olduğunu söyledi.

Demet Akalın Instagram yasağından dolayı küplere bindi: Kimse tepki de vermiyor - Resim : 2

ECE SEÇKİN'DEN İNSTAGRAM'A GİRİŞ GÖNDERMESİ

Sosyal medyayı samimi kullanan isimlerden bir diğeri olan Ece Seçkin'de Instagram ile ilgili paylaşımı ile gündem olan isimlerden oldu. Genç şarkıcı Instagram hesabından yaptığı story paylaşımında yurt dışına çıkınca rahat bir şekilde Instagram'a giriş yapabildiğini ifade etti.

Ünlüler ve fenomenler açısından da büyük bir sorun olan Instagram'a erişim konusunun ne kadar süreceği belirsizliğini koruyor. Tavrını koyan Türkiye hükümetine karşı Instagram cephesinden henüz bir yanıt gelmiş değil.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER