Cihat Tamer oğlu Atilla Tamer hayatını kaybetti!

Cihat Tamer'in oğlu hayatını kaybetti. Atilla Tamer neden öldü, kaç yaşındaydı, neden öldü, hastalığı neydi_

Cihat Tamer oğlu Atilla Tamer hayatını kaybetti!

Türk sinema ve tiyatrosunun önemli isimlerinden Cihat Tamer evlat acısı yaşadı. Ünlü oyuncunun uzun süredir bir süredir hastanede tedavi gören oğlunun hayatını kaybettiği açıklandı.

ATİLLA TAMER NEDEN ÖLDÜ, KAÇ YAŞINDAYDI, HASTALIĞI NEYDİ?

Sinema, tiyatro ve dizilerin vazgeçilmez ismi olan Cihat Tamer, bir süredir oğlunun hastalığı nedeniyle zorlu bir dönem yaşıyordu. 81 yaşında olan ünlü oyuncu, 57 yaşındaki oğlunun yakalandığı kanser hastalığı ile mücadele ettiğini duyurmuştu.

Koç Hastanesi'nde kanser tedavisi gördüğü açıklanan 57 yaşındaki Atilla Tamer bugün yapılan tüm müdahalelere rağmen durumunun ağırlaşması nedeniyle hayatını kaybetti. Cihat Tamer bir süredir sosyal medya hesabından oğlu için yapmış olduğu kan ananslorı ile gündeme gelmişti.

Cihat Tamer oğlu Atilla Tamer hayatını kaybetti!

Cihat Tamer sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda "Sevgili oğlum Atillah Tamer'i kaybettik. Cenazesi yarın Ataköy Ömer Doruk camisinde ikindi namazından sonra Bakırköy'de ki aile mezarlığına defnedilecektir" diyerek cenazenin yarın kaldırılıcağını duyurdu. Sanatçının paylaşımının altına çok sayıda oyuncu ve ünlü isimde başsağlığı mesajı yazarken yarın düzenlenecek olan cenazenin son derece kalabalık olması bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER