Cem Yılmaz ve Ezgi Mola dostluğu bitti mi? Takipten çıkardı!

Erşan Kuneri'nin 2. sezon çekimlerine başlayan Cem Yılmaz, daha önce dizide birlikte rol aldığı Ezgi Mola'yı sosyal medya hesabından takipten çıkarırken bu hareketi ile akıllara küslük iddiasını getirdi

Cem Yılmaz ve Ezgi Mola dostluğu bitti mi? Takipten çıkardı!

Erşan Kuneri ilk sezonu ile tüm beğenileri üzerine toplayan Cem Yılmaz Erşan Kuneri 2. ezon seçimleri için hazırlıklara başlarken beklenmedik bir gelişme yaşandı. Erşan Kuneri'nin 2. sezon çekimlerine başlayan Cem Yılmaz, daha önce dizide birlikte rol aldığı Ezgi Mola'yı sosyal medya hesabından takipten çıkarırken bu hareketi ile akıllara küslük iddiasını getirdi.

Hamileliği nedeniyle Erşan Kuneri 2. sezon çekimlerinde yer almayacak olan Ezgi Mola'yı Cem Yılmaz'ın takipten çıkarması oldukça dikkat çekerken Ezgi Mola'nın Cem Yılmaz'ı hala takip ettiği görüldü.

CEM YILMAZ EZGİ MOLA'YI TAKİPTEN ÇIKTI!

cem-yilmaz-ezgi-mola-yi-instagram-da-takipten-16234176-5609-m.jpg

Erşan Kuneri 2. sezon çekimleri devam ederken ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın yakın arkadaşı olarak bilinen Ezgi Mola'yı takipten çıkarması oldukça dikkat çekti. Başarılı komedyen Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından daha önce Erşan Kuneri dizisinde birlikte rol aldığı Ezgi Mola'yı sildi.

2. SEZONDA FARKLI İSİMLER VAR!

Cem Yılmaz'ın Ezgi Mola'yı neden takipten çıkardığı henüz bilinmezken Ezgi Mola'nın Cem Yılmaz'ı hala takip ettiği görüldü. Hem yönetmenliğini hem başrol oyunculuğunu yaptığı Erşan Kuneri dizisinin 2. sezon çekimlerine başlayan Cem Yılmaz geçtiğimiz gün sosyal medya hesabı üzerinden Erşan Kuneri paylaşımı yaparken "Erşan Kuneri 2. sezon ilk foto 1984" notunu düştü.

cem-yilmaz-ezgi-mola-yi-instagram-da-takipten-16234176-3594-m.jpg

Ezgi Mola Erşan Kuneri'nin ikinci sezonunda yer almazken Erşan Kuneri'nin 2. sezonunda kadroya Bora Akkaş, Ahsen Eroğlu, Şükran Ovalı ve Bige Önal dahil oldu.

SONRAKİ HABER