Cem Adrian'dan kendisine sahnede pet şişe atanlara karşı taktir toplayan cevap geldi

Kültür ve Turizm Bakanlığı geçtiğimiz dönemlerde ülke genelini kapsayan bir festival başlatma kararı almıştı. Aylarca sürecek festivalde ülkenin farklı noktalarında günlerce sürecek eğlenceler ile ülkenin kültürel güzelliklerinin tanıtılması amaçlandı.

Cem Adrian'dan kendisine sahnede pet şişe atanlara karşı taktir toplayan cevap geldi

İlk defa düzenlenen festival kapsamında geçtiğimiz günlerde başlayan Van Kültür Yolu Festivalinde bugün son güne girildi. 8 gün süren festival konserler, sergiler ve etkinlikler düzenlendi.

Festivalin ülke gündeminde yer edinmesine neden olan olaylardan birisi ise şarkıcı Bengü'nün konserde başına gelenler oldu. Türk popunun sevilen isimlerinden Bengü Konserini Ne Mutlu Türk'üm Diyene sözü ile bitirdiği için şişeli saldırıya maruz kalmıştı. Kendisine şişeler atılan Bengü'nün ardından bir şişe olayı da Cem Adrian'ın başına geldi.

"SALDIRIYA ALDIRMADI"

Van Kültür Yolu Festivalinde sahne alan Cem Adrian şarkısını söylerken bir anda kendine bir şişe fırlatılmıştı. Cem Adrian ise yaşadığı kısa süreli şokun ardından "Ama ben susamamıştım" diyerek konserine bir şey olmamış gibi devam etti.

Cem Adrian'dan kendisine sahnede pet şişe atanlara karşı taktir toplayan cevap geldi

Olay sonrasında sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Adrian "Bir gül bahçesinde gibiydim. Bir iki dikenden sebep bahçeye küsülmez. Ki ben de severim gülden ötürü. Muhteşemdiniz Van. Herşey için minnettarım" dedi.

GELİŞMELER MERAK EDİLİYOR

Cem Adrian'ın hayranları başta olmak üzere çok sayıda isim yaşanan saldırıya sert tepki gösterdi. Sanatçıların maruz kaldıkları çirkin saldırı sonrasında ilgili kurumların nasıl adımlar atacağı merak konusu oldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER