Can Yaman sosyal medya detoksunda! 11 milyonluk hesabını sildi!

Ünlü oyuncu ve model Can Yaman, sosyal medya detoksuna girdi. İlgiden bıkan Can Yaman, sosyal medyaya veda ederek Instagram hesabını sildi.

Can Yaman sosyal medya detoksunda! 11 milyonluk hesabını sildi!

İtalya'da kariyer hayatına devam eden ve oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan Can Yaman, sosyal medya detoksuna girdi. Yaman, Instagram hesabını sildi.

Erkenci Kuş, Bay Yanlış ve Dolunay gibi popüler dizilerle hayatımıza giren oyuncu Can Yaman'dan beklenmedik bir hamle geldi. Yaptığı işler ve özel hayatıyla çok konuşulan ünlü oyuncu ve model Can Yaman, 11 milyon takipçili Instagram hesabını sildi. Ünlü ismin Instagram hesabına ulaşamayan hayranları ise ne olduğunu anlamadı. Can Yaman'ın 11 milyon takipçili Instagram hesabını sildiği ortaya çıktı. Yaman'ın neden bir anda hesabını sildiği ise sevenleri tarafından büyük merak uyandırdı.

Can Yaman sosyal medya detoksunda! 11 milyonluk hesabını sildi!

INSTAGRAM HESABINI NEDEN SİLDİ?

Can Yaman'ın 11 milyon takipçili Instagram hesabını silmesinin nedeni, sosyal medyanın kendisine faydadan çok zarar getirmesi olarak açıklandı. Sosyal medyadaki bilgilere göre, ünlü oyuncunun sosyal medyanın yaptığı işlere olan konsantrasyonunu olumsuz yönde etkilediği için böyle bir adım attığı belirtildi. Can Yaman'ın hayranları, sürpriz kararın arkasındaki gerçek nedenleri öğrenmek istiyor.

Sevilen oyuncu Can Yaman, "Sandokan" dizisinin çekimlerine devam ediyor. Ünlü ismin hayranları, Instagram hesabının yeniden açılmasını büyük bir heyecanla bekliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER