Çağla Altunkaya kaç yaşında, nereli?

Acun Ilıcalı ile evleneceği konuşulan Çağla Altunkaya’nın yaşı ve kim olduğu merak konusu oldu. Çağla Altunkaya kimdir, nereli, kaç yaşında?

Çağla Altunkaya kaç yaşında, nereli?

Çağla Altunkaya son günlerin en sık araştırılan ve konuşlan isimleri arasında yerini alıyor. Sosyal medya dışında gözden uzakta bir hayat süren Çağla Altınkaya, Acun Ilıcalı ile olan birlikteliği ile gündem oldu. Peki, Çağla Altunkaya kaç yaşında?

ÇAĞLA ALTUNKAYA KİMDİR?

Çağla Altunkaya 2 Temmuz 1999 doğumludur. Yalovalı olduğu bilinen Altunkaya, hemşirelik mezunudur. Hayatı ile ilgili çok fazla detayın bilinmediği Çağla Altunkaya, eğitimini Nişantaşı Üniversitesi’nde tamamladı.

ACUN ILICALI KİMDİR?

Daha önceki dönemlerde yaptığı programlarla ve projelerle gündem olan Acun Ilıcalı 29 Mayıs 1969 tarihinde Edirne’de doğdu. TV8 ve TV8,5’un sahibi olan Acun Ilıcalı kendi kanallarıyla yaptığı programlarla gündemdeki yerini koruyor.

Yayın hayatına 2002 yılında yaptığı Acun Firarda programı ile başlayan Acun Ilıcalı, o dönemde gezdiği ülkelerle başarılı bir programa imza attı. 4 yıl süren programdan sonra farklı kanallarda yeni programlara imza atan Acun Ilıcalı TV8 kanalını satın aldı.

Diğer yandan Acun Ilıcalı sadece televizyon hayatında değil, sağlık, dijital platformlar ve e-ticaret alanlarında da çeşitli yatırımları olduğu bilinmektedir.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER