Burdur'da trafik kazası geçiren Tan Taşçı'nın sağlık durumu nasıl?

Şarkıcı Tan Taşçı sabah saatlerinde Burdur'da trafik kazası geçirdi. Kaza sonucu yaralanan Tan Taşçı ve yanındaki iki kişi hastaneye sevk edildi.

Burdur'da trafik kazası geçiren Tan Taşçı'nın sağlık durumu nasıl?

Şarkıcı Tan Taşçı, Burdur'un Bucak ilçesinde trafik kazası geçirdi. Ünlü şarkıcının içinde olduğu araç tır ile çarpıştı. Kaza sonucunda Tan Taşçı, menajeri ve yanlarındaki bir kişi yaralandı. Sevenleri ise ünlü şarkıcının sağlık durumunun nasıl olduğunu merak ediyor.

TAN TAŞÇI HASTANEYE KALDIRILDI!

Bucak - Antalya kara yolu Bölge Trafik Denetleme İstasyonu yakınında aynı istikamete doğru ilerleyen Murat Bedir yönetimindeki 15 NK 616 plakalı tır ile Tan Taşçı'nın da içinde olduğu Ecmel Kayahan idaresindeki 34 GPK 636 plakalı cip çarpıştı.

tan.jpg

Kazanın ardından ihbar üzerine kaza yerine intikal eden 112 Acil Sağlık ekibi ilk müdahalelerini gerçekleştirdi. Ardından ise şarkıcı Tan Taşçı, menajeri olduğu öğrenilen Ecmel Kayahan ve Mahmut Emre sağlık ekiplerince Bucak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

ÜNLÜ ŞARKICININ SAĞLIK DURUMU İYİ

tannn-001.jpg

Tan Taşçı'nın Burdur'da kaza geçirmesinin ardından sağlık durumunun nasıl olduğu merak ediliyor. Taşçı'nın ve diğer iki kişinin kaldırıldıkları hastanede tedavilerinin sürdüğü ve hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER