Burcu Biricik bebeğini kucağına aldı! İsmi belli oldu

Ünlü oyuncu Burcu Biricik doğum yaptı. Emre Yetkin ile Burcu Biricik çiftinden sevindirici haber geldi. Çift, anne-baba oldu.

Burcu Biricik bebeğini kucağına aldı! İsmi belli oldu

Ünlü oyuncu Burcu Biricik ve eşi Emre Yetkin çifti, kızlarını kucaklarına almak için gün sayıyordu. Çift, bugün ilk kez anne-baba olmanın heyecanını yaşadı. Çiftin bebeklerine verdiği isim ise çok merak edildi.

35 yaşındaki güzel oyuncu Burcu Biricik doğum yaptı. Burcu Biricik ile eşi Emre Yetkin'in bebeklerini kucaklarına almak için heyecanlı bekleyişi sona erdi. Biricik, bebeklerini İstanbul'da dünyaya getirdi. Sevilen çift, kız bebeklerinin adını duyurdu. Çiftin bebeğinin adı "Luna" oldu.

Geçtiğimiz ay hamilelik sürecinden bahseden ünlü güzel, "Hacıyatmaz gibi bir sağa bir sola yatıyorum. Ayaklarım şişiyor. Sıcaklar basıyor ama tatlıyız. İstanbul'da yapacağız doğumu da. Bu saate kadar uçmamışız daha nereye uçacağız. Ben hiç aşermedim. Bebiş de beni yormadı” ifadelerini kullanmıştı.

Burcu Biricik bebeğini kucağına aldı! İsmi belli oldu

LUNA İSMİNİN ANLAMI

Burcu Biricik ve Emre Yetkin çiftinin kızlarına "Luna" ismini vermesi üzere ismin ne anlama geldiği merak edildi. Son dönemlerde sık tercih edilen ve moda olan isimlerden biri olan Luna isminin anlamı dolunay demektir.

Burcu Biricik ve eşi Emre Yetkin'e sosyal medya üzerinden çok sayıda tebrik mesajı yağdı. Çiftin hayranları da kızları Luna'nın dünyaya gelmesi ile büyük bir mutluluk yaşadıklarını belirtti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER