Bu akşam Survivor All Star eleme adayı kim oldu?

Bu senenin en çok izlenen yarışma programlarından olan Survivor All Star'da bu akşamki dokunulmazlığı hangi ismin kazandığı ve eleme adayının kim olduğu hakkında araştırmalar yapıldı.

Bu akşam Survivor All Star eleme adayı kim oldu?

TV ekranlarına senelerdir damga vurmaya devam eden Survivor, bu sene All Star formatı ile izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. oldukça hareketli geçen bir sezonda sakatlıkların ve elemelerin ardından takımlarda dengeler değişmeye devam ediyor. Bu hafta için de ikince kez oynana dokunulmazlık oyununda kimin kazandığı en çok araştırılanlar arasında yer aldı.

BU AKŞAM DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Kırmızı takımın uzun süredir yaşadığı düşüş ve verdiği önemli kayıpların ardından bugün Sema, Hilmi Cem ve Atakan gibi üç efsane yarışmacı kırmızı takımda olmak üzere Survivor All Star macerasına başladı. Bugünün gücün esas alındığı dokunulmazlık oyununda büyük bir rekabet verdi.

Dün kaybeden mavi takımın ardından bugün nasıl bir sonuç çıkacağı merak edilirken, baş başa süren mücadelede bugün kazanan takım mavi oldu.

SURVIVOR ALL STAR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Mavi takımın kazanmasının ardından ada konseyi gerçekleştirdi. Bu hafta kadınlar haftası olduğu için her bir yarışmacı adaya veda etmesini istediği kişinin adını yazdı. Yalnızca bugün yeni geldiği için Sema'nın dokunulmazlığı olduğu öğrenildi.

Çıkan sonuçlara göre ise ismi en çok yazılan iki isim olan Pınar ile Gizem arasından Pınar'ın bugünkü eleme adayı olduğu ve rakibinin de şimdilik mavi takımdan Aysu olduğu ifade edildi.

YENİ TAKIMLAR BELLİ OLDU!

Kırmızı takım için yeni isimlerin bugünden itibaren katılmasının ardından izleyiciler tarafından en çok merak edilen konular arasında yeni takımların tam listesi oldu. Bu çerçevede kırmızı ve mavi takımdaki yeni isimler şu şekilde verildi;

Kırmızı Takım

Hilmi Cem

Avatar Atakan

Sema Aydemir

Nagihan

Nefise Karatay

Merve Aydın

Bozok

Yunus Emre

Pınar Saka

Aleyna Kalaycıoğlu

Gizem Memiç

Sercan Yıldırım

Özgür Tetik

Mustafa Kemal Kurt

Mavi Takım

Seda Ocak

Begüm Yücetan

Hakan Hatipoğlu

Damla Can

Yiğit Poyraz

Yasin Obuz

Sahra Işık

Ogeday Girişken

Berna Canbeldek

Yaman

Yağmur

Aysu

Dora

Furkan

Şimdi ise bu hafta tamamlanacak olan 2 dokunulmazlık oyununun ardından hangi takımda dengelerin değişeceği hakkında merak edilenler artmaya başladı.

SONRAKİ HABER