Birce Akalay'dan şaşırtan hamle! Hakan Kurtaş ile ilk paylaşımını yaptı

Magazin dünyasının yakın markajında yer alan ünlü oyuncu Birce Akalay, son dönemde yaşadığı aşkla gündemde kendine yer bulunuyor. Hakan Kurtaş ile birlikte olduğu öğrenilen Akalay, herkesi şaşırtarak sosyal medyada sevgilisi ile çekildiği bir görüntüyü paylaştı.

Birce Akalay'dan şaşırtan hamle! Hakan Kurtaş ile ilk paylaşımını yaptı

Son olarak Netflix'teki ‘Kuş Uçuşu’ dizisi ile karşımıza çıkan ünlü oyuncu Birce Akalay, özel hayatıyla da gündem olmaya devam ediyor. 2011–2012 yıllarında Murat Ünalmış, 2014 – 2017 yıllarında da Sarp Levendoğlu'yla evlenip boşanan Birce Akalay, kendisi gibi oyuncu olan Hakan Kurtaş ile gözlerden uzak aşk yaşamaya başlamıştı.

Meslektaşı Hakan Kurtaş ile yeni bir aşka yelken açan ünlü oyuncu Birce Akalay, gözlerden uzak yürüttüğü ilişkinde bir ilke imza attı. Aşka gelen ünlü oyuncu Akalay, sevgilisiyle çekilen bir karesini ilk kez takipçileriyle paylaşarak kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

BİRCE AKALAY'DAN İLK HAKAN KURTAŞ PAYLAŞIMI

Ünlü çift, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Beyoğlu’ndaki bir sinemada Oscar adayı ‘Zavallılar’ filmini el ele izlemişti. Bunun ardından aşk yaşadıkları ortaya çıkan ikili, geçtiğimiz hafta ise Bebek'te görüntülenmişti. Sarmaş dolaş sahili gezen ünlü sevgililer, bir süre yürüyüş yapmıştı. Sorular üzerine Akalay, “Başka zaman başka yerde konuşuruz. Sokakta konuşmayalım teşekkürler” diyerek, gezintisine devam etmişti.

Birce Akalay'dan şaşırtan hamle! Hakan Kurtaş ile ilk paylaşımını yaptı

İlişkileri tam gaz devam eden ikiliden Birce Akalay, yeni aşkıyla çekilen bir pozunu ilk kez 3.1 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabı üzerinden paylaştı. Peş peşe yayınladığı fotoğraf serisini ilk karesinde Hakan Kurutaş'la aşk pozuna yer veren oyuncu; gönderisine "Bunu seviyorum" ifadelerini ekledi. Binlerce beğeni alan paylaşıma tebrik mesajları yağdı. Öte yandan Akalay, geçtiğimiz haftalarda Kurtaş ile denize girerken videolarını paylaşmıştı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER