Birce Akalay'a ne oldu, sağlık durumu nasıl?

Ünlü oyuncu Birce Akalay, set kazası yaşayarak sevenlerini korkuttu. Sevilen oyuncuya ne olduğu ve sağlık durumunun nasıl olduğu ise merak ediliyor.

Birce Akalay'a ne oldu, sağlık durumu nasıl?

Ekranların sevilen yüzü Birce Akalay, dizi çekimi sırasında sette düştü. Ambulansla hastaneye kaldırılan ünlü güzelin sağlık durumunun nasıl olduğu araştırılıyor.

Ünlü oyuncu Birce Akalay, hayranlarını korkuttu. Ünlü güzel, Mezarlık dizisinin 2. sezon çekimleri sırasında sette düştü. Akalay, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kuş Uçuşu ve Siyah Beyaz Aşk gibi ünlü projelerde yer alan Birce Akalay, en son bir dijital platformda yayınlanan "Mezarlık" adlı dizide yer alıyor ve dizinin yeni sezon çekimlerine devam ediyordu. Akalay'ın yer aldığı Mezarlık dizisinin çekimleri esnasında düştüğü ve göğsünü zedelediği bilgisine ulaşıldı. Hastaneye kaldırılan Akalay'ı, sevgilisi oyuncu Hakan Kurtaş yalnız bırakmadı.

Birce Akalay'a ne oldu, sağlık durumu nasıl?

BİRCE AKALAY'IN SAĞLIK DURUMU İYİ Mİ?

Maslak’taki özel bir hastaneye kaldırılan oyuncunun sağlık durumunun nasıl olduğu merak edildi. Akalay'ın yapılan tetkiklere göre riskli bir durumu olmadığı öğrenildi. Tedavisinin ardından taburcu edilen oyuncu, yürümekte zorlanınca hastaneden sevgilisinin yardımıyla çıkarak araca bindi.

Birce Akalay'ın apar topar hastaneye kaldırıldığını duyan hayranlar ise büyük korku ve endişe yaşamıştı. Hastane çıkışı görüntülenen Birce Akalay ve sevgilisi Hakan Kurtaş, hayranlarının yüzünü güldürdü.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER