Bir Tiktok kullanıcısına daha gözaltı!

Son dönemlerde sosyal medya platformu Tiktok'a yönelik tepkiler artarak devam ederken bir Tiktok kullanıcısı daha 'müstehcenlik' nedeniyle gözaltına alındı.

Bir Tiktok kullanıcısına daha gözaltı!

Sosyal medya platformu Tiktok, 'müstehcen' içerikli yayınları nedeniyle ateş altında. Son dönemlerde platformda artan müstehcen yayınlar vatandaşların tepkisine neden olurken Tiktok kullanıcıları da mercek altına alıdı.

Bu kapsamda Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde yaşayan Tiktok kullanıcısı 43 yaşındaki F.H., Tiktok hesabından müstehcen içerikler paylaştığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

GÖZALTINDA SORGUSU SÜRÜYOR

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı'na, F.H.'nin müstehcen paylaşımlar yaptığı yönünde ihbar gelmesi üzerine ekipler çalışma başlattı. F.H. isimli kadının Gölcük'te yaşadığının tespit edilmesi ardından Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, kadını gözaltına aldı.

43 yaşındaki F.H.'nin emniyetteki sorgusu devam ederken henüz bir açıklama yapılmadı.

'LAZ KIZI' ARDINDAN TİKTOK KULLANICILARI MERCEK ALTINDA

Geçtiğimiz günlerde, Tiktok'ta 'Laz Kızı'olarak bilinen kullanıcı, sosyal medya hesabında 'müstehcen' yayınlar yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemleri ardından serbest bırakılan Laz Kızı'nın gözaltına alınması sosyal medya platformlarında tartışmalara neden olmuştu. Kadının 5 aylık hamile olduğu da emniyetteki işlemleri ardından serbest bırakıldıktan sonra öğrenilmişti.

TİKTOK'A ATEŞ ALTINDA

Vatandaşlar, Tiktok'ta açılan yayınlar ve yapılan paylaşımlara tepki göstermeye devam ediyor. Özellikle gençlerin ve küçük çocukların da bu platformu kullandıklarını ve Tiktok paylaşımlarının zararlı olduğunu düşünenler, kapatılması yönündeki çağrılarını sürdürmeye devam ediyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER