Behzat Ç. çekilecek mi, çekimler nerede ne zaman başlayacak, Erdal Beşikçioğlu oynayacak mı?

Başrolünü Erdal Beşikçioğlu'nun oynadığı Behzat Ç. adlı polisiye dizisi yıllar geçmesine rağmen aynı popülerliğini korumaya devam ediyor. Beşikçioğlu'nun siyasete atılması ve Etimesgut Belediye Başkanı olması sonrası dizinin akıbeti merak ediliyor.

Behzat Ç. çekilecek mi, çekimler nerede ne zaman başlayacak, Erdal Beşikçioğlu oynayacak mı?

İlk olarak 2010 yılında ekranlara gelen dizi Ankara hayatını yansıtması ve karakterlerin kendi arasındaki samimi diyalogları ile çok sevilmişti. 2010-2013 yılları arasında yayınlanmasının ardından 2019 yılında tekrar yayınlanan dizi tek sezonluk macerasının ardından devam etmesi planlanırken iptal edilmişti.

Bir kaç yıl sonrasında ise Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi olarak dizi yeniden başlamıştı. 2 sezonu geride kalan dizinin hayranları Behzat Ç. karakterini canlandıran Erdal Beşikçioğlu'nun Etimesgut Belediye Başkanı olması sonrasında dizinin devam edip etmeyeceğini merak ediyordu.

"ANKARA'NIN SOĞUK HAVASINI YANSITMAK İSTİYORUZ"

Hayranlar tarafından merak edilen soru ile ilgili önceki dönemlerde de dizinin devam edeceğini ifade eden Erdal Beşikçioğlu bu sefer bir tarih işaret etti. Radyo Bilkent'in kültür sanat programı Demarkaj'da konuşan Erdal Beşikçioğlu Ocak ayını beklediklerini ifade ederek "Ankara'nın soğuk havasını yansıtmak istiyoruz" dedi. Başkan Erdal Beşikçioğlu Behzat Ç.'yi Etimesgut'taki gençlerle beraber çekeceğiz sözünü bir kez daha tekrar etti.

Dizinin hayranları 3. sezonun gelmesini merakla bekliyor. Dijital Platformda başlayan dizinin ilk sezonu 8, ikincis ezonu 7 bölüm sürmüştü.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER