Bahar dizisi yeni sezon ne zaman, bu akşam var mı?

Show TV ekranlarında hızlı bir çıkış yakalayan Bahar dizisi yeni sezon ne zaman başlayacak sorusu gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Bahar bu akşam yeni bölümü var mı, Bahar yeni sezon ne zaman başlayacak?

Bahar dizisi yeni sezon ne zaman, bu akşam var mı?

Bahar dizisinin yeni sezon çekimlerinden ilk kareler gelmeye başladı. Dizinin sezon finalinde Bahar ve Timur ameliyat esnasında komaya girmişti. Peki, Bahar dizisi yeni sezon bu hafta mı başlıyor? Tarih belli mi?

BAHAR YENİ BÖLÜM BU AKŞAM MI?

Bahar yeni sezon bölüm tarihi izleyenler tarafından yakından takip ediliyor. Dizilerin yeni sezonları bu haftadan itibaren başlayacak. Peki, Bahar dizisi ne zaman başlayacak? Bahar dizisinin kadrosunda pek çok önemli isim yer alıyor. İzleyicileri ekranlara kilitleyen Bahar dizisi ne zaman başlayacak? İşte merak edilen detaylar..

BAHAR YENİ SEZON NE ZAMAN?

Bahar dizisi yeni sezona Eylül ayında başlayacak. Ancak henüz Bahar dizisi yeni sezon için resmi bir tarih bulunmuyor. Dizinin en geç eylül sonuna kadar yeni sezonuna başlaması bekleniyor.

BAHAR VE TİMUR ÖLECEK Mİ?

Bahar ve Timur’un ameliyatta komaya girmesi izleyenleri şoka soktu. Sezon finalini izleyenler Bahar ve Timur ölecek mi sorusuna yanıt arıyor. Ancak henüz diziden yeni bölüm tanıtımı da gelmediği için Bahar ve Timur ölecek mi, yaşayacak mı sorusuna net bir yanıt vermek mümkün olmuyor.

Bahar yeni sezon tanıtım fragmanı henüz yayınlanmadı. Son günlerde dizilerin yeni bölüm fragmanlarının yayınlanmasının akabinde Bahar dizisinin fragmanının da bu hafta yayınlanması bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER