Ayşen Gruda'nın kızı Elvan Gruda kimdir, neden öldü, hastalığı ne?

Yeşilçam'ın ünlü oyuncuları Ayşen Gruda ve Yılmaz Gruda'nın kızları Elvan Gruda'dan acı haber geldi. Elvan Gruda, hayatını kaybetti. Peki, Elvan Gruda kimdir, neden öldü, hastalığı ne?

Ayşen Gruda'nın kızı Elvan Gruda kimdir, neden öldü, hastalığı ne?

Yeşilçam'ın efsane oyuncuları, rahmetli Ayşen Gruda ve rahmetli Yılmaz Gruda'nın 55 yaşındaki kızları Elvan Gruda''dan acı haber geldi. Elvan Gruda'nın sevenlerini üzen haberi Film Sanayii ve Tüm Sanatçıları Güçlendirme Vakfı (Film-San Vakfı) duyurdu.

Film-San Vakfı tarafından yapılan açıklamayla Elvan Gruda'nın 55 yaşında hayatını kaybettiği duyuruldu. Açıklamada, ‘’Rahmetli Ayşen Gruda ve rahmetli Yılmaz Gruda’nın Kızı Elvan Gruda’yı 55 yaşında kaybettik. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.'' ifadeleri kullanıldı.

ELVAN GRUDA KİMDİR?

Ayşen Gruda'nın kızı Elvan Gruda kimdir, neden öldü, hastalığı ne?

Yeşilçam'ın usta oyuncuları rahmetli Ayşen Gruda ve rahmetli Yılmaz Gruda'nın kızları Elvan Gruda, 1968 yılında doğdu. İstanbul'da dünyaya gelen Elvan Gruda, bir evlilik yaptı. Bu evliliğinden 1998 doğumlu, Emre Gruda adından bir oğlu olan Elvan Gruda, 55 yaşında hayatını kaybetti.

ELVAN GRUDA'NIN HASTALIĞI NE?

Ayşen Gruda ve Yılmaz Gruda'nın kızı Elvan Gruda, bir süredir Şişli Etfal Hastanesi'nde meme kanseri nedeniyle tedavi görüyordu. Elvan Gruda'nın yakın arkadaşı Tuna Arman, vefatıyla ilgili yaptığı paylaşımda, ‘’Elvan Gruda'yı kaybettik, gitti kardeşim gitti'' dedi.

Ayşen Gruda'nın kızı Elvan Gruda kimdir, neden öldü, hastalığı ne? - Resim : 2

Ünlü oyuncu Ayşen Gruda 23 Ocak 2019'da vefat etmişti. Rahmetli Yılmaz Gruda ise 25 Temmuz 2023'te hayata gözlerini yumdu.

Sanat camiası acı haberle sarsılırken Elvan Gruda'nın sevenleri baş sağlığı mesajlarını yayınlamaya devam ediyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER