Aylar sonra tahliye olan Engin Polat ayağının tozuyla ilk sözlerini söyledi

Türkiye'nin en tanınmış çiftlerinden olan Dilan ve Engin Polat çifti geçtiğimiz yılın Kasım ayında haklarındaki iddialardan dolayı tutuklanmıştı. Kendilerine kara para aklama gibi suçlamalar yöneltilen Polat çifti kısa aralıklarla tahliye edildi.

Aylar sonra tahliye olan Engin Polat ayağının tozuyla ilk sözlerini söyledi

Çok sayıda şubeleri olan güzellik merkezi markaları sahibi olan Dilan ve Engin Polat aynı zamanda sosyal medya fenomenlikleri ile de biliniyordu. Yüzbinlerce insanın takip ettiği bu ünlü çift lüks yaşantıları ile vatandaşların akıllarında soru işareti oluşturuyordu.

Kendilerine yönelik suçlamalar yöneltilen Polat çifti ve bazı akrabaları tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Onlarca yıl hapis istemi ile yargılanan ve farklı suçlardan da yargılanan ünlü çift kısa sürede tahliye oldu.

Ağustos ayında ilk olarak Dilan Polat tahliye olmuştu. Çıkışı ile gündem olan Dilan Polat'ın ardından gözler eşi Engin Polat'a çevrilmişti. Çıkıp çıkmayacağı merak konusu olan Engin Polat içinde eşine benzer bir karar alındı.

"AİLEMİZE KAVUŞTUK"

Bugün sabah saatlerinde ülke gündemine düşen haberde Engin Polat hakkında da tahliye kararı verildiği ifade edildi. Tahliyesinin hemen ardından kendisini bekleyen basın ordusunun sorusunu cevaplayan Engin Polat "Çok mutluyuz ailemize kavuştuk" dedi.

Engin Polat kendisinin karşılamaya gelen ve aralarında Dilan Polat'ın da olduğu isimler tarafından hapishaneden ayrıldı. Engin Polat'ın çok uzun bir araç kuyruğu ile hapishaneden evine gidişi dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER