Aydemir Akbaş'a ne oldu, sağlık durumu nasıl?

Son dönemde Şafak Sezer ile beraber rol aldığı Kolpaçino serisi ile akıllarda yer edinen oyuncu Akbaş'tan sevenlerini üzen haber geldi. Haberi Şarkıcı İbrahim Tatlıses verdi.

Aydemir Akbaş'a ne oldu, sağlık durumu nasıl?

Yeşilçam'da bir çok filmde yer alan ve ilerleyen yaşına rağmen setlerden kopmayan Aydemir Akbaş'ın sağlık durumu ile ilgili üzücü bir gelişme yaşandı. Kendisinin en yakın arkadaşı olan ve aralarındaki samimiyetin herkes tarafından bilindiği İbrahim Tatlıses, Aydemir Akbaş'ın yoğun bakımda olduğunu duyurdu.

Aydemir Akbaş'a ne oldu, sağlık durumu nasıl?

TATLISES GELİŞMEYİ PAYLAŞTI

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan İbrahim Tatlıses "45 yıllık değerli dostum, değerli ağabeyim Aydemir Akbaş şu anda yoğun bakımda. Siz değerli sevenlerimden dua bekliyorum. Saygılarımla" dedi.

88 yaşında olan Aydemir Akbaş geçtiğimiz günlerde bir kez daha kansere yakalanmıştı. Buna rağmen hayranlarına iyi olduğu mesajını veren Aydemir Akbaş'ın yoğun bakıma kaldırılma haberi günün en önemli magazin gelişmelerinden birisi oldu.

Ünlü oyuncunun yoğun bakımda tedavisine devam ediliyor. Kendisini sevenlerde Aydemir Akbaş'a dair gelişmeleri yakından takip ediyor.

AYDEMİR AKBAŞ KİMDİR?

1936 doğumlu Akbaş 1964 yılından itibaren pek çok yapımda yer aldı. Aydemir Akbaş oyuncu olarak çoğu komedi türünde olmak üzere 100'ü aşkın filmde rol almış, 8 kez de yönetmen koltuğuna oturmuştur.Bunun dışında 30 kadar tiyatro oyununda oynadı. Ayrıca birçok TV dizisinde rol aldı. 33 filmin senaryosunu yazdı.

Türkiye'nin yaşayan en eski spor yazarlarından biridir. Aynı zamanda Galatasaray taraftarı ve Galatasaray Spor Kulübü üyesidir.

Kendine has tavırları ve Kolpaçino filmindeki Sabri Abi karakteri ile yeni nesile kendini sevdirmeyi başarmıştır. Akbaş sık sık kameralar karşısına geçmektedir.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER